NEMAM SAMOPUZDANJA: Pevačica priznala sa čime se sve suočava, a onda otkrila koju je BITNU ODLUKU DONELA!

Autor:

Zabava

28.10.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nikolina Kovač priznala je sa čime se suočava, a onda otkrila da je donela bitnu odluku.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Nikolina Kovač

Pevačica Nikolina Kovač nedavno je podigla prašinu izjavom da nikada ne bi volela da bude na mestu Aleksandre Prijović i Milice Pavlović, a obrazložila je i razlog takvog stava.

Pevačica je jedna od najatraktivnijih na sceni, ali je uvek priznavala da je veoma stidljiva iako se pred kamerama gotovo uvek pojavljuje u kombinacijama s velikim dekolteom.

- Uvek postoje loši komentari. Govore mi da ne pevam popularnu muziku, da ne izgledam kao što je to moderno, a ja ne želim da dozvolim sebi da lutam u nečemu u čemu se ne pronalazim - rekla je Nikolina.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Nikolina Kovač i Saša Kapor

I pored silnih trendova kojima nisu odolele njene koleginice, Nikolina je ostala dosledna sebi i ostala prirodna.

- Mnogo njih danas liče jedni na druge, a ja sam sve atipično, sve suprotno od toga što je popularno, a očigledno nekim ljudima to nije jasno. Ispada da, ako se ne ponašam napadno, nemam harizmu -  iskreno je objasnila pevačica, a potom saopštila da je donela važnu odluku koja se tiče njene karijere.

 - Godinama sam potiskivala svoju inspiraciju zato što me je bilo sramota, po prirodi sam veoma stidljiva osoba i nemam samopouzdanja. Ipak, odlučila sam da pokažem svoju pravu stranu. Pravo vreme je da prestanem da se sramim, jer samo želim da ostavim trag koji će me opisivati. Mnogo je bitno da, kada ljudi čuju neku pesmu, odmah prepoznaju stil i izvođača - poručila je Nikolina za GrandOnline i dodala da joj je suprug i kolega Saša Kapor velika podrška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading