SRPSKA MISICA NAKON SRAMNOG SKANDALA: Valentina se obratila SRBIMA, pa poručila ovo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.10.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valentina Petrović, srpska Mis Interkontinental, koja je u žižu javnost došla nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije kako sa prestavnicama Albanije i tzv. Kosova i Crne Gore pozira uz dvoglavog orla oglasila se za portal Republika.rs

Republika

Foto: Republika

Valentina Kuzmanović

Naime, Valentina je na samom početku otkrila da su predstavnice Albanije i tzv. Kosova, Frontina Gaši i Besa Ćitaku, sve vreme bile uporne u nameri da se druže s njom, te da je ona to prihvatila uprkos upozorenjima.

- Želim da se javno izvinim zbog svojih nepromišljenih postupaka svom narodu i svojoj državi. Kada smo došli ovde, predstavnice Kosova i Albanije su imale poglede usmerene ka meni koji nisu bili prijatni. One su konstantno želele da budu u mom društvu, da se druže sa mnom, a kako sam ja odgajana da nemam predrasude, prihvatila sam njihovo društvo - počela je Valentina u video poruci koju nam je poslala.

Republika

Foto: Republika

Oglasila se Valetina Kuzmanović

- Svi su mi govorili da se čuvam i da povedem računa, ali uplela sam se u njihovu igru i takozvanu divnu energiju, prijateljsku nastrojensost i zaboravila sam šta su mi svi govorili. Sada sam sigurna da je to bila zamka i da je to smišljeno. Kada su osvanule naše slike sa tri prsta, one su me blokirale, ugašen mi je Instagram profil, a one su stalno objavljivale naše slike sa dvoglavim orlom da ispadne da smo se samo tako slikale. Proživljavam pakao, prete mi. Bajka koju sam živela postala je katastrofa - kazala je Petrovićeva.

Republika

Foto: instagram.com

 

Podsetimo, za domaće medije se oglasila albanska predstavnica Frontina Gaši, koja je istakla da Valentinu niko nije terao da pokazuje dvoglavog orla.

Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile - rekla je Frontina za Telegraf Jetset.

Šta je Valentina još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Bobi Vranje

28.10.2021 20:31

Ne vidim zasto je sramni skandal!?!?!? Politicari bi mogli nesto da nauce od nje!

Odgovori 3 16
Nela

28.10.2021 20:55

Nekad je čast reći istinu i stati iza svog postupka, kakav god da jeste. To, nisam ja već su me nagovorile druge, u najmanju ruku je dječija priča iz prvog osnovne: nisam samo ja dobila jedinicu i one su! Smešno! Razumijem mladost, adrenalin, naiva, želja za solidarisanjem, sve je to razumljivo ali braniti se tako glupavo je nedopustivo.

Odgovori 19 2
kiki

28.10.2021 21:01

Nisi ti vise mala devojcica pa da ti verujemo sada kad si obrukala najpre roditelje a onda i naciju i drzavu. Srbi jesmo dobar i naivan narod ali, nakon tri rata koja su nam odnela ukupno preko 5 miliona ljudi, treba se dobro zamisliti nad pricom o predrasudama i druzenju sa onima koji nas iz dubine duse mrze. Oni se draga devojko na porodu zadoje mrznjom prema nama i ja u starim godinama znam jer sam odrastala u mesovitoj sredini, da se njima ne sme i ne moze verovati. Nahrani ih i napoj ili otera iz dvorista, isto ce ti misliti i zeleti. Narod bez duse ne moze imati ljubav za komsije.

Odgovori 19 4
Oggy

28.10.2021 21:46

Devojko, bolje ćuti i okreni se nečemu drugom jer od sada gde god budeš bila u javnosti ovo će ti biti kamen oko vrata. Obeležena si za ceo život, a kroz život mora malo i da se misli, ne može samo da se trepće i da se broje pregledi na društvenim mrežama. Lepa si, udaj se dobro i rešen problem!

Odgovori 22 3