ŽENO, ŠTA RADIŠ? Pevačica ponovo izgubila kompas, pa divljala po putu: Ana Nikolić DEMOLIRALA AUTO, pa IZAZVALA JOŠ JEDAN SUDAR! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.10.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić (43) izazvala je još jedan sudar ubrzo nakon što je nedavno imala saobraćajku! Pevačica je ponovo u žiži javnosti zbog problematičnog ponašanja, a nakon što je udarila u vozilo nepoznatog čoveka počela je da se raspravlja sa njim i da se pravda kako nije mogla dobro da proceni razdaljinu između automobila.

 

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Ana Nikolić

Anu je snimila ekipa "Paparaco lova" dok je nesavesno upravljala autom, a čovek čije je vozilo udarila je posle razgovora s pevačicom besan otišao svojim putem.

- Ana zbog obaveza nije uspela da odveze auto na popravku. Na prednjem delu vozila vidi se ugruvan deo posle saobraćajke, ali Ana nastavlja da vozi po gradu. Svi su joj pričali da nije bezbedno da s tolikom štetom na autu ide kroz grad, ali ona nikog ne sluša. 

- Međutim, ekipa koja ju je pratila ovog puta ju je snimila baš u trenutku dok mečku nemačkih tablica ostavlja u servisu - priča upućeni izvor i nastavlja:


Ekipa "Paparaco lova" ju je i dalje pratila, pa je uhvatila i da je i drugim automobilom audi, beogradskih tablica, ponovo napravila sudar jer je pričala telefonom dok se parkirala, pa nije mogla da proceni razdaljinu između dva vozila. Da stvar bude gora, ona je prvo ćerkicu Taru vozila do vrtića! Čovek kog je zakačila bio je u automobilu. Odmah je izašao napolje da proveri šta se desilo, pa je prepoznao Anu iako je prvo nosila naočare. Nikolićeva je ušla u raspravu s nepoznatim muškarcem, koji je bio besan kao ris!

Izašao je iz auta, počeo da psuje, ali je shvatio da nema štete na autu, pa se smirio. Ana je ostala da priča sama sa sobom u kolima, a posle sudara na parkingu napravila je još jedan prekršaj jer se u drugoj ulici parkirala na zelenoj površini koja nije predviđa za to, pa je intervenisala komunalna policija i verovatno joj pisala kaznu.

 

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

 

 

Za udes se vadila na stres


Ana Nikolić se posle udesa, kada je udarila nekoliko parkiranih vozila, oglasila za medije i vadila na to što je, navodno, za volan sela uznemirena, pa je to razlog što je izgubila kontrolu.
- Pročitala sam jedan tekst u kome se pominje moja ćerka Tara. To me je uznemirilo i zbog toga sam besna sela da vozim. Pod stresom sam upravljala vozilom, izgubila sam kontrolu i tako napravila haos. Naravno da nije trebalo da vozim u takvom stanju, ali vreme ne mogu da vratim. Bitno je da posledice nisu bile veće - napisala je pevačica na Instagramu, a za tekst koji je, navodno, izazvao njen stres sama objavila slike i tako dala povoda da se o njenom nepriličnom ponašanju piše.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading