TRAGIČNA SUDBINA DANIELA BOGDANOVIĆA: Izgubio SUPRUGU i OCA, a onda i sam završio u bolnici!

Autor:

Zabava

28.10.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač nekadašnje grupe ''Mag'' Daniel Bogdanović, proživeo je pakao u poslednjih godinud dana kada je ostao bez supruge i oca, i ostao sam sa petogodišnjim sinom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Daniel Bogdanović izgubio oca i suprugu

Popularni pevač devedesetih godina, Daniel Bogdanović, proslavio se kao pevač grupe ''Mag'', prvo sa pevačicom Mari Mari, a onda sa Tijanom, bili su jedan od najpoznatijih grupa sa nizom hitova i nastupa, a onda se grupa raspala 2005. godine i on je nestao sa muzičke scene.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Daniel Bogdanović u jednoj godini ostao je bez žene i oca

Naime, nakon muzičke karijere, Daniel je odlučio da se posveti studijskom radu i porodičnom životu, te se oženio 2013. godine, ali je poslednjih godinu dana bilo veoma teško za njega, jer je ostao bez oca i supruge.

- Da, tačno je. Unazad celih godinu dana mi je baš teško. Ostao sam bez oca i žene, teška bolest. To je bio takav šok i bol da se to rečima ne može opisati. Izgurao sam sve to kroz rad i svirke, to me je malo spaslo da ne padnem u totalni očaj. I naravno, zbog deteta, imam sina od pet godina. Nemam ja taj luksuz da padnem, moram dalje, šta ću – rekao je Daniel za “Kurir”.

Da stvar bude gora, Bogdanović je letos bolovao od koronavirusa, te je hitno hospitalizovan zbog pogoršanja stanja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Daniel Bogdanović nakon raspadanja grupe ''Mag'' se povukao sa estradne scene

- U julu sam preležao koronu. Nije mi bilo dobro, bolest je zahtevala bolničko lečenje. Uplašio sam se za život, samo sam razmišljao o sinu, da ne izgubi i on svog oca. Sad imam antitela, radim analize na mesec-dva, jer su mi rekli da antitela mogu naglo da opadnu. Proveravam ih da budem koliko-toliko opušten – kaže pevač, koji sve probleme rešava muzikom:

- Nastavio sam da se bavim muzikom, od nje živim, ali ne od muzike estradnog tipa. Radim svirke klupskog tipa, uz klavir, ali radim i za druge aranžmane i kompozicije. Autor sam aranžmana za hit duet “Unapred gotovo” Severine i Petra Graša. Trenutno sviram sa OK bendom. Estrada me je rano zasitila. U sve sam ušao mlad, a grupa Mag je prestala da postoji pre 15 godina .

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading