HELENA TOPALOVIĆ SE DOBRO UVALILA: Udala se za biznismena koji poseduje pravo BOGATSTVO, zgrada u Dubaiju, skupi pokloni i luksuzne destinacije!

Autor:

Zabava

28.10.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Helena topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka udala se nedavno, a sada je poznato čime se bavi njen suprug i šta poseduje.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Helena Topalović uživa u luksuznom životu

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, važila je za jednu od najpoželjnijih devojaka sa javne scene, a onda se sredinom septembra udala za bivšeg supruga voditeljke Jelene Dimitrijević, Dragana Aleksića, s kojim uživa u luksuznom životu.

Naime, ona se na svom Instagram profilu pohvalila poklonima i iznenađenjima koje je dobila od svog supruga, a sudeći po njenim objavama Aleksić se trudi da joj u svemu udovolji.

Ona se prvo pohvalila buketom cveća koje je odbila od njega uz opis - muž.

Republika

Foto: instagram.com/helena_topalovic

Helena Topalović udobila cveće od svog supruga

Njih dvoje neretko putuju na daleke i luksuzne destinacije, te su tako za medeni mesec odabrali Sejšele.

 

 

Helena se takođe pohvalila i ogromnim televizorom koji je dobila od supruga i to samo zato što mu je rekla da bi bilo lepo da imaju projektor.

Republika

Foto: printscreen

Helena Topalović dobila veliki televizor

Podsetimo, njih dvije su se verili početkom septembra u Marbelji, nakon čega su otišli na Ibicu, a ubrzo se i venčali. Kako se navodi, njen suprug je biznismen, koji poseduje zgradu u Dubaiju od dvadeset spratova, a ona je početkom godine bila tamo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blejac

28.10.2021 09:52

Klasicna sponzorusa