DEJANA ŽIVKOVIĆ TRUDNA: Manekenka čeka dete sa BIZNISMENOM, otkriven POL bebe!

Autor:

Zabava

28.10.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša manekenka Dejana Živković u četvrtom je mesecu trudnoće sa svojim dečkom, biznismenom Filipom Simovićem.

Republika

Foto: instagram.com/Dejana Živković

Dejana Živković trudna

Bivša manekenka Dejana živković u emotivnoj je vezi sa biznismenom Filipom Simovićem, a da su u ljubavi krili su čitavih godinu dana. Njih dvoje će svoj odnos krunisati brakom sledeće godine, jer je Dejana u četvrtom mesecu trudnoće i nosi dečaka, prenosi Alo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deyana (@dejanazivkovic)

 

- Dejana i Filip su presrećni zbog toga što će postati roditelji. Iako im pol bebe uopšte nije bio bitan, saznanje da će dobiti dečaka ih je potpuno raznežilo - ispričao je izvor blizak ovom paru.

Manekenka se kako se navodi oseća odlično, a svim saveta lekara se pridržava.

- Ona odlazi na redovne ginekološke preglede i ultrazvuk. Prva tri meseca bukvalno nije nigde izlazila. Čuvala se i od korone i od drugih bolesti, virusa... I sada je veoma obazriva, ali je odahnula kada je uradila sve testove neophodne u prvom trimestru trudnoće. Doktor ju je uverio da je sa bebom sve u najboljem redu i da se odlično razvija, pa je sada i ona mirna - rekao je izvor i dodao da iako je planirala da se u ulozi majke ostvari nakon udaje, Dejanu vest da je trudna nije uznenadila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deyana (@dejanazivkovic)

 

- I Filip i ona su saglasni da je zdravlje i život njihovog prvenca bitniji od slavlja i terevenke, te će to odgoditi za proleće ili leto naredne godine. Dejana bi trebalo da se porodi krajem marta, a još uvek nisu odlučili da li će svadbeno veselje biti kada i krštenje njihovog sina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Realno

28.10.2021 09:54

Koga briga za ovu klaberku...

Vladimir Djurdjic

28.10.2021 11:26

Necuh još vest da je neka manekenka ostala u drugom stanju sa radnikom u proizvodnji ili rudarom ili radnikom na gradilištu?!