SAŠA KOVAČEVIĆ POSLAO EMOTIVNU PORUKU MAJCI: Napustila je posao i posvetila se sinovima, a ovako izgleda najvažnija žena u pevačevom životu! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.10.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kovačević važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca sa naše javne scene, a iako mnogi misle da je najbitnija dama u njegovom životu upravo njegova devojka, greše, jer Saša jednu ženu voli najviše, majku Milenu.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Saša Kovačević pokazao majku

Pevač Saša Kovačević važi za jednog od najpoželjnijih na našoj javnoj sceni, te kada je obelodanio da se skrasio pored sadašnje devojke, mnoge pripadnice lepšeg pola su bile tužne i razočarane.

 

 

Saša nikada nije krio da je za njegov uspeh i karijeru zaslužna njegova porodica, brat Rade i on su zajedno otvorili muzički studio, otac Dragan ih je oduvek podržavao, a majka Milena je najvažnija žena u njegovom životu, što dokazuje i fotografija koju je objavio na svom Instagram profilu.

- Poseban poljubac za najlepšu i najbitniju damu u mom životu - napisao je Saša za svoju majku MIlenu koja je svojevremeno napustila posao kako bi se posvetila sinovima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading