ZA ŠEST MESECI IZGUBILA JE CELU PORODICU! Izvorinka Milošević progovorila o porodičnoj TRAGEDIJI, a onda joj je na rukama umrla i ONA!

Autor:

Zabava

28.10.2021

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Izvorinka Milošević nedavno je govorila o traumatičnom periodu života, a taman kada je mislila da se sve vratilo na svoje mesto, izgubila je i svog ljubimca, Bebu.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Izvorinka Milošević o tužnom periodu života

Pevačica Izvorinka Milošević bila je gost jedne emisije gd eje govorila o teškom periodu života, te o svemu onome što je ostavilo traga na nju.

Republika

Foto: printscreen

Izvorinka Milošević o gubitku porodice

Naime, Izvorinka je za nepunih šest meseci izgubila oca, majku i brata, a pre sedam godina joj je preminuo i bivši suprug, Miša Blam, sa kojim ima sina Davida. Sreću je posle toga našla u svom kućnom ljubimcu, maltezerki Bebi, a i ona joj je nedavno uginula na rukama.

- Pre 14 godina su mi za šest meseci otišli mama, tata i brat. Cela porodica. Ona je meni bila više od kučeta, više od ljubimca. Mi smo prebrodili najteže trenutke. Kad ti ode mama i tata u roku od šest meseci, a posle toga čuješ da ti je umro brat od otkazivanja bubrega, onda imaš samo dva načina kako da se izvučeš. To je da snažno kažeš: "Čekaj, da li moj sin, pošto već nema oca (i on je preminuo, Miša Blam) ne zaslužuje da nema ni majku?". Ne! I ja sam onda uzela Bebu. Moja kuca maltezerka je meni značila sve. I onda meni veterinar kaže da moja kuca ima sarkom. Mi smo nemoćni. Izdahnula je na mojim rukama i otišla. I onda paradoks - plakala je pevačica, pa nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Izvorinka Milošević jedva preživela težak životni period

- Ovo ću samo sada da kažem i više nikada neću da pričam o tome... Dan pre toga je moja kuca izdahnula, a sutradan, spletom okolnosti, bilo je venčanje mog sina. To je bilo planirano dugo, a ova koma s mojom kucom je trajala samo deset dana. Sutradan sam morala da se resetujem, da podignem glavu i nasmejem se, sre mi je bilo raskomadano, ali sam se sabrala i otišla na Davidovo venčanje, jer je zaslužio da ima nasmejanu majku. Uspela sam da se savladam, a onda je sve to prošlo i ušla sam u kuću i nije imao ko da me dočeka (David živi sa suprugom). Ovo će razumeti samo oni koji su imali i koji vole žvotinje i znaju šta znači bezrezervna ljubav prema kuci. Kuče je nešto posebno, ume da ti se zalepi za grudi, da ti uđe u krvotok - otkrila je pevačica.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Izvorinka Milošević odlučila je da bude vesela

- Ljudi misle "Bože, šta ova žena ovoliko..." Ali to sam ja. Ja ću plakati za njom i dalje, ali vreme će verovatno učiniti svoje. Ovo je vreme radosti zbog Davida, mog jedinca koji zaslužuje svu sreću ovog sveta, i tuge što me napustila moja družbenica... Ali tako je moralo da bude. Da jednu etapu mog života u kojoj je bila mama, tata, brat, otac mog deteta, koji su svi otišli, i moja najtananija žica, da me napusti i ona i da kaže - sada je kraj. Jedna etapa je gotova, tvoj sin je napravio porodicu, počinje nova etapa. I moraš da se okreneš i nastaviš dalje. Sada sam ja u vakumu, ali ću se okrenuti. Radovaću se Davidovom životu, koji zaslužuje da ima majku koja je vesela, kao što su sve njene pesme, kao njena karijera, koja je opstala s pesmama koje su specifične i s pesmama koje neguje malo ko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duksi

28.10.2021 07:21

Novi pas će je obradovati. Ili unuče.

Odgovori 10 0
VESNA

28.10.2021 10:13

Ovo je pretužno i zbog cele porodice, i zbog kuce Bebe. U potpunosti razumem situaciju u kojoj se Izvorinka nalazi i saosećam sa njom. Bila sam očajna kada mi je svojevremeno preminuo mačak Beba od mačeće side, a sada mi je maca Dušanka bolesna od leukemije i nema joj leka. Užasno depresivno i, ako nemaš nešto drugo čemu se možeš okrenuti i radovati (kao što ja nemam), deluje kao da se neće dobro završiti, kao da je na pomolu "smak sveta". Srećom, Izvorinka ima sina i njegovu porodicu, svoje pesme, publiku ... Verovatno se sada "kune" da više nikad neće uzimati novog ljubimca, ali moj savet je da to što pre učini. Neće time izneveriti svoju kucu Bebu, niti joj ljubav i sećanje na nju može iko oduzeti, ali će bol zbog njenog odlaska brže uminuti.

Odgovori 15 2