PRVO GA VARA, SAD I PONIŽAVA: Dalila Dragojević ponovo UNIŠTAVA Dejana, priznala zbog čega je PLAKALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević napravila je haos za crnim stolom!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević plače

 

Zadrugarka Dalila Dragojević Mujić u emisiji ,,Pitanja gledalaca" nastavila je da urniše i povređuje njenog zakonitom supruga Dejana Dragojevića, ne mareći koliko štete mu je već nanele time što ga je javno prevarila sa Filipom Carem

Dalila je nastavila da glumi kako je ona super i da nema problem sa tim što je prevarila svog supruga, pa mu se čak u jednom trenutku i podsmevala. Zadrugari su ostali u šoku zbog njenih reči, a Dejan se trudio sve vreme da ne zaplače, želeći da svima pokaže da je jak i da će izdržati sve ono što mu tek prethodi. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan i Dalila razvod

 

- Šta da komentarišem. Nema tu šta da se oprašta, niti ću tražiti da mi se oprosti. Neka fura svoj život, ja sam rekla sve što sam imala i pre poljupca. To što ljudi pričaju da papir ništa ne znači, a onda u mom slučaju znači, stvarno neću više da komentarišem. Nije on rekao da ga nisam prevarila nego mi je to natovario na leđa, to mnogo govori. Ako hoće da ispriča nešto iz prošlosti može slobodno, jer ja nikada ništa nisam radila protiv nas nego uvek sve za naše dobro - govorila je Dalila.

- Imala sam danas stresnu situaciju zbog Filipa, pa je posle Dejan u radiju rekao sve suprotno i mnogo sam plakala, ali posle mi je bilo lakše, kad sam se ispraznila. Posle su mi rekli da sam sve pogrešno razumela, ali valjda od svih oscilacija više i ne vidim šta treba i ne čujem - nastavila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duksi

28.10.2021 07:24

Pravi olos.