ANA NIKOLIĆ NAPRAVILA SUDAR, POLICAJAC JE PAPRENO KAZNIO: Pevačica ugrozila živote mnogih, pa se BAHATO PONAŠALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić ponovo je počela bahato da se ponaša za volanom, a sada ju je policija sankcionisala.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Ana Nikolić napravila sudar

 

Pevačica Ana Nikolić poznata je u narodu kao neko ko voli brzu i bahatu vožnju po gradu, kao i da vrlo često zna da napravi kolaps, izazove sudar ili se parkira tamo gde joj nije dozvoljeno, a to uvek neko uspe da zabeleži. 

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Ana Nikolić sudar

 

Tako je ekipa ,,Paparaco lova" uhvatila Anu u jednoj saobraćajki koju je izvazvala, nakon čega je odmah reagovala policija. Pevačica je, kao i inače, pokušala da se opravda, izvuče na to što je ona popularna Ana Nikolić, ali joj to ovog puta nije pošlo za rukom. Predstavnik komunalne policije nije želeo da ugrozi svoj posao, zbog toga što je ona poznata pevačica, pa je savesno i propisno obavio svoj posao. Policajac je izašao na teren, uoči štetu, a potom porazgovarao sa Nikolićevom. 

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Anu Nikolić kaznio policajac

 

Muškarac kog je Ana ,,čvrknula" kolima nastavio je dalje, a onda, taman kad pomislimo da nema dalje, Nikolićeva napravi novi kiks. Naime, ona se, kao što smo već napomenuli u početku tekst, nepropisno parkirala na zelenoj površini, nakon čega je reagovala policija. 

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Ana Nikolić se nepropisno parkirala

 

Ana je ušla u raspravu sa policajcem sa uniformi, po svemu sudeći, ali joj čak ni bezobrazno ponašanje nije pomoglo u tome da prođe bez kazne. Policajac je napisao Nikolićevoj kaznu za bahato ponašanje u kolima, a sada se svakako povlači pitanje da li će je ova sankcija napokon opametiti ili će nastaviti i dalje da pravi probleme i ugrožava ljude, kao i sebe u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading