TRUDNA ANA SEVIĆ: Prvi snimci bivše supruge Darka Lazića, evo kako joj stoji TRUDNIČKI STOMAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Sević nalazil se u 5 meseci trudnoće, a izgleda zategnuta kao praćka!

Republika

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

Trudna Ana Sević

 

Pevačica Ana Sević prethodnih nedelja uživa u svojim trudničkim danima, a sve svoje vreme provodi sa suprugom. U emisiji ,,Paparaco lov“ imali smo priliku prvi put da vidimo kako izgleda u drugom stanju. Kako su mediji saznali, Sevićka nosi devojčicu, a atraktivnu pevačicu zabeležili su u petom mesecu trudnoće.

Sa njima je bila i prva ćerka Lorena, koju je Ana dobila tokom ljubavi sa pevačem Darkom Lazićem. Svi su se okretali za Anom, gledajući je kako izgleda fenomenalno. Pevačica se potpuno normalno ponašala, iako su joj ljudi koji su je prepoznavali, prilazili, nismo mogli da primetimo da ima sindom zvezde, što je danas vrlo retko.

Republika

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

Ana Sević u drugom stanju

 

U jednom trenutku njima se pridružio i Anin sadašnji emotivni partner Danijel, sa kojim je ponovo ostala trudna. Međutim, zbog obaveza on je ubrzo morao da ih napusti, a pevačica je još malo prošetala sa naslednicama, pa se potom uputila u stan, gde je nastavila sa svojim radnim obavezama. Ono što su svi primetili jeste koliko je Sevićka snalažljiva, pa joj nije problem da sama utovara i istovara kolica za bebu, iako se kako se spekuliše, nalazi u petom mesecu trudnoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading