POLICIJA UPALA U STAN NAŠE PEVAČICE I PRIVELA JE SUDIJI: Bila je u vezi sa sinom Olje Pink Panter, a ovo je razlog RACIJE!

Autor: Republika

Zabava

27.10.2021

18:24

Pevačicu Anđelu Vujović policija je probudila ovog jutra, a ona je otkrila i zbog čega su hteli da joj upadnu u stan!

youtube.com/AmiG Show

Pevačicu Angelinu uhapsila policija

 

Pevačica Anđela Vujović šokirala je javnost njenim novim Tviter statusom, u kom je priznala da joj je rano ujutru na vrata pozvonila policija koja je došla kako bi je privela, zbog prekršaja koji je napravila.

 

 

Naime, Angelina je poznata već po sličnim kaznama, a saobraćaj joj očigledno ne ide od ruke. Ova atraktivna pevačica nedavno je napravila saobraćajni prekršaj, koji nije na vrete platila, zbog čega je policija morala da reaguje. Vujovićeva se požalila tviterašima na društvenoj mreži Tviter, pa je čak i zbila šalu na celokupnu situaciju. 

 

 

- Divan dan... Probudila me je policija koja mi je rekla da idem kod sudije da me ne bi oni odveli i dobih 30 dana zabrane vožnje. Ko voli nek čestita - napisala je ona na Tviteru.

Potom je Anđela objavila sliku iz suda, pa se obratila i Instagram pratiocima šta se dešava. 

- Danas me je probudila policija da me vodi kod sudije! Anđa neko vreme neće voziti i pevati na mikrofon u saobraćaju! - napisala je pevačica. 

instagram.com

Anđelu Vujović privela policija

 

Inače, Angelina je bila u vezi sa sinom Olje Ćirković, poznatija kao Olja Pink Panter, Nikolom Ćirković. Njih dvoje imali su skladnu vezu, bar se tako činilo u javnosti, a nedavno su doneli odluku da stave tačku na njihovu romansu, kako se spekulisalo, Oliverin sin nija mogao da se nosi sa pevačicinim načinom života. 

Komentari (3)

Loading
Dejan

27.10.2021 20:30

@Duksi - Da pokaže koliko ima velika usta .