POLICIJA UPALA U STAN NAŠE PEVAČICE I PRIVELA JE SUDIJI: Bila je u vezi sa sinom Olje Pink Panter, a ovo je razlog RACIJE!

Autor:

Zabava

27.10.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Anđelu Vujović policija je probudila ovog jutra, a ona je otkrila i zbog čega su hteli da joj upadnu u stan!

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačicu Angelinu uhapsila policija

 

Pevačica Anđela Vujović šokirala je javnost njenim novim Tviter statusom, u kom je priznala da joj je rano ujutru na vrata pozvonila policija koja je došla kako bi je privela, zbog prekršaja koji je napravila.

 

 

Naime, Angelina je poznata već po sličnim kaznama, a saobraćaj joj očigledno ne ide od ruke. Ova atraktivna pevačica nedavno je napravila saobraćajni prekršaj, koji nije na vrete platila, zbog čega je policija morala da reaguje. Vujovićeva se požalila tviterašima na društvenoj mreži Tviter, pa je čak i zbila šalu na celokupnu situaciju. 

 

 

- Divan dan... Probudila me je policija koja mi je rekla da idem kod sudije da me ne bi oni odveli i dobih 30 dana zabrane vožnje. Ko voli nek čestita - napisala je ona na Tviteru.

Potom je Anđela objavila sliku iz suda, pa se obratila i Instagram pratiocima šta se dešava. 

- Danas me je probudila policija da me vodi kod sudije! Anđa neko vreme neće voziti i pevati na mikrofon u saobraćaju! - napisala je pevačica. 

Republika

Foto: instagram.com

Anđelu Vujović privela policija

 

Inače, Angelina je bila u vezi sa sinom Olje Ćirković, poznatija kao Olja Pink Panter, Nikolom Ćirković. Njih dvoje imali su skladnu vezu, bar se tako činilo u javnosti, a nedavno su doneli odluku da stave tačku na njihovu romansu, kako se spekulisalo, Oliverin sin nija mogao da se nosi sa pevačicinim načinom života. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Duksi

27.10.2021 16:47

Zašto je ovako zinula?

Odgovori 15 1
Dejan

27.10.2021 18:30

@Duksi - Da pokaže koliko ima velika usta .

Odgovori 11 0
Nedja

27.10.2021 17:24

Gadura.

Odgovori 14 0