POLITIČAREV SIN OTPUTOVAO S DEVOJKOM U EGIPAT: Dačićeva snajka zapevala usred PUSTINJE! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

27.10.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica i Luka uživaju u čarima Crvenog mora, gde evociraju uspomene na zaljubljivanje!

Republika

Foto: republika.rs/Marko Pantić

Milica Jokić i Luka Dačić u Egiptu

 

Sin političara Ivice Dačića Luka Dačić i njegova izabranica mlada pevačica Milica Jokić otputovali su u Egipat, gde uživaju u jednom od ekskluzivnih hotela u Hurgadi. Njih dvoje su u zemlju faraona otišli zajedno s delegacijom iz Srbije koju predvodi Dragan Marković Palma, koji je priuštio odmor medicinskim radnicima iz 14 zdravstvenih centara koji su radili s KOVID pacijentima. Ono što je sve posebno oduševilo jeste kada je Milica na jednom od izleta u pustinji zapevala pesmu "Srpkinja je mene majka rodila".

- Pevačica je na nagovor Luke pred domaćinima usred pustinje zapevala veliki hit "Srpkinja je mene majka rodila". Kada su Egipćani čuli Miličin glas, ostali su zatečeni njenim vokalnim sposobnostima. Nakon toga je otpevala i dve pesme na arapskom jeziku, što ih je posebno dirnulo - priča za Republika.rs izvor koji se zatekao na licu mesta.

PEVAČICA IMA STRAH OD KAMILE!

Foto: republika.rs/Marko Pantić

Milica Jokić jaše kamilu

 

Na izletu u beduinskom selu pevačica je pretrnula od straha dok je kroz pustinju jahala kamilu. Milica se tresla kao prut kad je sišla sa životinje, dok ju je Luka sve vreme slikao.

 


 

Inače, na organizovanim srpskim večerima u Egiptu Milica zapeva pokoju srpsku pesmu, ali, kako saznajemo, mnoge od njih voli Luka, pa mu pevačica ispunjava želje. Milica i Luka su ovo putovanje, između ostalog, iskoristili i da evociraju uspomenu na zaljubljivanje, s obzirom na to da su se prilikom prethodnog boravka na ovoj destinaciji zbližili i uplovili u vezu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading