SRPSKA MISICA PROGOVORILA O PREPISKAMA U KOJIMA PLJUJE SRBE: Valentina tvrdi da joj je SMEŠTENO! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva izjava srpske misice Valentine Petrović za portal Republika.rs!

Republika

Foto: instagram.com

Valenntina Petrović pokazala dvoglavog orla

 

Nakon regionalnog skandala srpske misice Valentine Petrović, koja je čak dva puta pokazala dvoglavog orla, u društvu Albanke Frontina Gaši ona se oglasila za portal Republika.rs i Srpski telegraf, te je dala prvu izjavu o svemu što se desilo.

Naime, Valentina je nekoliko puta pokušala da se opere od ovog blama, no, na društvenim mrežama pojavile su se navodne prepiske, u kojima srpska misica navodno pljuje po Srbima. Ona u razgovoru za naš portal tvrdi da je to sve fotomontaža i da joj albanski hakeir smeštaju, jer je u svemu umešana i njihova predstavnica Frontina.

Republika

Foto: Instagram/valeryview

Valentina Petrović Instagram

 

- Nema nikakvih poruka, ljudi sam jedino objašnjavala d asam pogrešila i da mi je žao nameštaju mi sve, još i to da pridodaju, lično tvrdim da je sve montirano, nisam luda da pljujem državu da je predstavljam – izjavila je Valentina i dodaje:

- Nisam u stanju više da pričam danas, razumite me, imam probe, popila sam lekove za smirenje i moram da se odmorim! Sve ovo me je dotuklo!

Podsetimo, Valentina je inače bila na izboru za miss, gde je predstavljala Srbiju, a nakon što je pokazala dvoglavog orla, organizatori su doneli momentalnu odluku da bude udaljena sa takmičenja, zbog vređanja i provociranja Srba. Valentina priznaje da se kaje što je to uradila, da je sve bilo apsolutno bezazleno, kao i da nije ni mogla da predvidi bilo kakve posledice.

Republika

Foto: instagram.com

Valentina Petrović dvoglavi orao

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading