PLAŠIM SE ZA SVOJU DECU: Zlata Petrović strahuje za ŽIVOT bližnjih, batalila totalno POSAO, a evo i ZAŠTO!

Autor:

Zabava

27.10.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok pojedini pevači ne poštuju mere kriznog štaba, na estradnom nebu ima i onih koji su savesni, a među njima je i zlata Petrović, koja je istakla da je zbog pandemije koronavirusa totalno promenila način života

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zlata Petrović u strahu zbog koronavirusa

Dok Krizni štab svakog dana saopštava da su neophodne strože mere kako, bi se pandemija virusa korona suzbila, pojedini pevači ne mare za ove preporuke, već uredno pevaju na korona žurkama, međutim i dalje ima onih koji su savesni i strogo se pridržavaju saveta od stručnjaka, a jedna od njih je i pevačica Zlata Petrović.

Zlata Petrović, kaže da je korona uticala na njen način života, kao i na sve druge ljude, i priznaje da se mnogo plaši zaraze. Zbog toga je smanjila nastupe na minimum:

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ

Zlata Petrović batalila nastupanje

- Mislim da nas je sve mnogo promenila, ali i uplašila. Iz straha za sebe ili ljude koje volimo, promenili smo način života kako nikoga ne bismo ugrozili. Najviše se plašim za svoju decu i bližu okolinu. Svaki dan je sve gora situacija, sve više je obolelih, na žalost i preminulih, tako da, doza straha mora da postoji. Od kada je krenula pandemija, zaista minimalno izlazim i izbegavam da se krećem u velikim krugovima. Mnoge nastupe sam odbila, postoje svadbe koje su bile zakazane još od prošle godine i onda sam ih odradila tokom leta, ali sam posao svela baš na minimum - tvrdi pevačica za Kurir, a potom se nadovezala i na cenu njenih nastupa:

- Moja cena je i dalje ista, nisam je ni ranije podizala, tako da sigurno ne bih koristila ovu situaciju da to uradim. Kod mene je uvek više bilo do trenutka u kom gost da pare nego do pesme. Postojale su pesme koje nisu bile veliki hitovi, a u pravom momentu pogode u dušu. Nije važno da li je moja pesma ili od nekog kolege, bitano je da se pogodi momenat. Period u kom sam ja zarađivala najviše para bio je kada sam izdala album " Plači - moli". Tada sam imala neku svoju turneju i mislim da samu tom nekom periodu, možda i najviše finansijski profitirala. Opet, neizbežna je pesma "Dođi da mi ruke greješ" koja se i dan danas peva i uvek traži - završava pevačica svoje izlaganje za Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Paja

27.10.2021 20:15

kobila...

Anita

28.10.2021 06:30

Gladni para. "Odradila" je svadbe preko leta. Posledice tih okupljanja vidimo sad...cccc