BESTIDNA VALENTINA PROMENILA PLOČU: Optužila Crnogorce i Albance da nas mrze, pa pokušala da se OPERE od BLAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valentina Petrović još jednom je pokušala da se opere od afere ,,dvoglavi orao", ali svakim svojim sledećim potezom postaje sve smešnija u narodu!

Republika

Foto: Instagram/valeryview

Valentina Petrović se oglasila o sramnom potezu

 

Sramna srpska misica Valentina Petrović ne prestaje da se blamira kako zine ili napiše nešto, pa je tako odlučila ponovo da se oglasi. Nakon što su isplivale nove fotografije srpske misice gde opet pokazuje dvoglavog orla, ona je okačila tri fotografije na kojima sa Albankom i Crnogorkom pozira i pokazuje simbole pomenutih država. 

Republika

Foto: instagram.com

Valentina Petrović vređa Srbe

 

Valentina je objavila na Instagramu objavila sve tri fotografije, a potom je napisala status kojim je htela da ispadne pametna i obrazovana, ali i odlučna da će ona sada pokazati ko je Srbija. Zvuči vam poznato? Pa da, jasno je da svaka misica kada pogreši, izvuče se na to kako ona nije razmišljala o posledicama, ali da će osvetlati obraz svoje države, a onda okrivila susede kako nas ne vole i maltretiraju. 

Da, dobro ste pročitali, to je uradila i Valentina, zbog čega joj se mnogi smeju, jer po svemu sudeći, kao i po izjavi Vesne de Vinče, pre svakog takmičenja se sa misica dobro prođe plan i program kako najbolje da predstave svoju zemlju iz koje dolaze. 

Republika

Foto: instagram.com

Valentina Petrović se oglasila

 

- Oglasiću se povodom situacije još jednom! Noći kada se održala žurka i nakon toga napravljene su sve ove slike. Sada sam naučila da ipak nemamo toliko prijatelja među stranama koje nas zlostavljaju i maltretiraju! Ja ću osvetlati svoj obraz, izvinite, ali niko od njih nas ne voli i sada ću ja pokazati šta je Srbija i ako nisam to gledala tako – napisala je Valentina na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading