SARA RELJIĆ DOLAZI UMESTO SRAMNE MISICE: Pevačica osudila Valentinu Petrović zbog SRAMNIH POTEZA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sara Reljić oglasila se nakon skandaloznog i sramnog poteza srpske misice Valentine Petrović, a otkrila je i da je uskočila u takmičenje umesto nje.

Republika

Foto: Instagram/valeryview, E/Stock

Sara Reljić i Valentina Petrović

 

Nakon skandaloznog poteza srpske misice Valentine Petrović, pokazujući dvoglavog orla na fotografijama, organizatori takmičenja doneli su odluku da bude momentalno diskvalifikovana. Sa druge strane, umesto Valentine dolazi druga predstavnica, prelepa pevačica Sara Reljić.

Sara se oglasila za medije i tom prilikom otkrila kakvo mišljenje ima o potezu njene koleginice. Sari ovo nije prvi put da se takmiči u izborima za miss, a uvek je odnosila lepe i vredne nagrade, ali i iskustvo, koje joj mnogo znači.

 

 

- Šokirala sam se kada sam videla na društvenim mrežama spornu fotografiju. Zaista verujem da naša predstavnica nije imala lošu nameru, i kao što kaže, verujem da je to uradila u nekom naletu euforije. Ipak, kada predstavljaš svoju zemlju na bilo kom takmičenju, moraš da vodiš računa o svemu. U Miss Yu kompaniji nas uče svemu, a i nebrojeno puta su nam naglasili da se dešavalo da naše predstavnice imaju probleme, doživljavaju prozivke, loše komentare, provokacije i omalovažavaja od predstavnica Albanije i sa Kosova. To je česta pojava. Zato u kompaniji dosta rade sa nama na svim poljima, spremaju nas i na takve stvari koje su moguće. Na žalost, Valentinina trunka nepažnje ili nepromišljena odluka je dovela do ovog haosa. Iskreno, podržavam odluku i devojke, ali i Miss YU kompanije da se ona povuče sa takmičenja jer je u drugi plan stavljen izbor za lepotu, a u prvi politika, kojoj nikako nije mesto na ovakvim manifestacijama - izjavila je Sara za Alo.

Podsetimo, Valentina je nakon skandaloznog poteza obrazložila da je u pitanju bila greška i da je sve uradila nesvesno, a sve detalje možete pročitati klikom OVDE.

Republika

Foto: instagram.com

Valentina Petrović dvoglavi orao

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

27.10.2021 15:41

Proterati je iz Srbije