BLAMANTNA VALENTINA NIJE JEDINA KOJA ĆE SNOSITI POSLEDICE! Albanski mediji OPLELI po svojoj misici, jer je sa Srpkinjom DIGLA TRI PRSTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski mediji žestoko su prokomentarisali svoju misicu, Frontinu Gaši, nakon fotografije koja je uzdrmala totalno javnost, a na kojoj sve tri misice poziraju sa tri prsta.

 

Republika

Foto: Instagram/valeryview

Valentina se ponizila

Kao bomba odjeknula je vest da je srpska misica Valentina Petrović na takmičenju pozirala pokazujući dvoglavog orla, te se ubrzo našla na stubu srama. Posle skandala epskih razmera, misica se klela da tim gestom, nije htela nikoga da uvredi. Ubrzo potom, Valentina koja je na takmičenju izbor za mis predstavljala svoju zemlju, Srbiju, bila je diskfalikovana, ali sudeći po novoj fotki koja kruži internetom, nije jedina koja će snositi posledice.

Foto: instagram.com

Misice se izblamirale

Albanski mediji žestoko su prokomentarisali svoju misicu, Frontinu Gaši, nakon fotografije koja je uzdrmala totalno javnost, a na kojoj ona sa srpskom predstavnicom na istom takmičenju, Valentinom Petrović, dize tri prsta.

Foto: Instagram.com

Misice pokazale tri prsta

Podsetimo, Petrovićeva je pokušavala da spere ljagu sa svog imena, ali u saopštenju, koje je poslala putem instagram nalog, izazvala je samo još veći gnev:

U naletu euforije, povodom žurke, bila sam pozvana da se fotografišem. Velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bila trenutna nepromišljenost i glupa spontanost - napisala je Valentina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading