PRAVA KUGUARKA! Vesna Zmijanac konačno priznala zašto voli mlađe, pa ŠOKIRALA priznanjem: VI STE UMRLI, SAMO JOŠ NE ZNATE!

Autor:

Zabava

27.10.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac je konačno progovorila o razlozima iz kojih je oduvek birala mlađe partnere.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Zmijanac voli mlađe

Pevačica Vesna Zmijanac godinama je važila za se*ks bombu bivše Jugoslavije, a osim po velikim hitovima narodne muzike, publika je pamti i po provokativnim nastupima i vatrenim kostimima. Bez obzira na godine, ova atraktivna plavuša prkosi startenju, te za njene godine, izgleda znsto mlađe, shodno tome, voli i mlađe partnere, a sada je konačno otvorila dušu i priznala iz kog razloga ima afinitete prema mlađim partnerima.

Naime, Vesna Zmijanac je gostujući u Lukasovoj emisiji otkrila je i zašto voli piletinu, a razlog je krajnje bizaran:

- Pa moram da volim mlađe kad je ova moja generacija umrla. Ništa drugo mi ne preostaje nego mlađi. Ja još dobro vidim, svakog dobrog frajera primetim - zaključila je pevačica, a potom se nadoveyala i na Nikolijine reči, koje su šokirale:

- Došla sam sa jednog nastupa sa Šabanom Šaulićem, a meni Nikolija i Relja kažu: “Mama, vi ste umrli samo još ne znate”. Ja nju pitam: “Niki, a kome vi pevate? Šta pevate? Kakav vam je to tekst?” Znaš šta mi kaže? “Mama, ko još sluša tekst, bitan je gruv.” I u pravu je. Mada, ima omladine koja i dalje sluša mene - ispričala je Vesna kroz osmeh. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Podsetimo, biznismen Željko Ristić je poslednji partner koga je predstavila javnosti, a njihovu vezu obeležio je veliki skandal. Pevačica je 14 godina mlađeg partnera uhvatila u vreloj akciji sa voditeljkom i stavila tačku na njihovu romansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading