SRAMNA SRPSKA MISICA PONOVO PONIŽAVA SRBE: Valentina Petrović drugi put pozira sa DVOGLAVIM ORLOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valentina Petrović ponovo je pokazala dvoglavog orla dok je pozirala sa Albankom, i nakon što je doneta odluka da bude diskvalifikovana iz daljeg takmičenja.

Republika

Foto: instagram.com

Valentina Petrović ponovo pokazala dvoglavog orla

 

Kao bomba odjeknula je vest da je srpska misica Valentina Petrović na takmičenju pozirala pokazujući dvoglavog orla. Nakon toga, ona se klela u svoj intelekt, tvrdeći da sve što je uradila je bilonesvesno, te da ona, tabože, nije znala šta dvoglavi orao predstavlja zapravo. Valentina je na takmičenju izbor za mis predstavljala svoju zemlju, Srbiju, a tim povodom je pored sebe, izblamirala svoju porodicu, ali i narod koji joj je verovao.

Očiegldno da od prevelikog euforičnog izdanja da li će biti najlepša, nije mogla najjasnije da razmišlja svojom glavom, pa je tako sebi navukla gnev i momentalno je izbačena iz takmičenja, tako da sada neće ni znati svoj plasman. Međutim, da stvar bude još plastičnija, Valentinin otac, Aleksandar Petrović oglasio se za Republika.rs i istakao kako je on prvi išao u rat, da je šokiran gestom njegove ćerke, ali da sve to nije namerno uradila.

Republika

Foto: instagram.com

Valentina Petrović se blamira

 

Zanimljivo, zar ne? Otac koji je išao u rat ,,tamo dole“, ima ćerku koja propagira i podsmeva se Srbima i zemlji iz koje dolaze? Kada se povuče paralela, jasno se mogu izvući neke poente, ali to ostavljamo na vama.

I taman kada smo pomislili da će se Valentina nakon ovoga opametiti, gle čuda, ponovo tarlaha krilima dvoglavog orla. Na Instagramu se pojavila nova fotografija, na kojoj se Valentina vidi u hotelskoj sobi, na krevetu, sa još dve devojke, od kojih je jedna Albanka, te su ,,opalile“ fotku na kojoj su demonstrirale dvoglavog orla.

Republika

Foto: instagram.com

Valentina Petrović dvoglavi orao

 

Komentari su se usijali na društvenim mrežama, podigla se velika frka zbog čega Srpkinja, kojoj je ukazana prilika da na najlepši mogući način predstavi svoju zemlju, ima potrebu da se podsmeva narodu. Da li joj je zaista lepota ,,pojela“ pamet ili opravdava onaj suvi mit da su manekne neobrazovane devojke, koje žele samo mir u svetu, procenite sami nakon ovih skandaloznih fotki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Isko

27.10.2021 10:03

Zar neko stvarno misli da nju briga za bilo šta osim toga kakva joj je frizura i da li je ispala lepo na fotki?

Odgovori 26 1
Vladimir

27.10.2021 10:07

Ništa nije slučajno. Ako je pogrešila što se slikala zašto te slike pokazuje javnosti i to više puta?

Odgovori 20 2
Ana

27.10.2021 10:10

Prvi put je mozda i pogresila kako je rekla. Ali opet istu grsku napraviti,to nije greska vec namera..mozda se posle ovog preseli u Albaniju

Odgovori 28 0
kosi

27.10.2021 13:39

albanci više plaćaju

Odgovori 14 1