NIKO JE NE BI PREPOZNAO! Isplivala stara slika Tijane Dapčević, svima za oko zapao OVAJ detalj! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tijana Dapčević ima karijeru dugu dve decenije, a od samog pojavljivanja na malim ekranima bila je prepoznatljiva po sebi svojstvenom stilu.

Republika

Foto: printscreen

Tijana Dapčević pevačica

Pevačica Tijana Dapčević već godinama je prisutna na estradi, ova atraktivna plavuša se oduvek trudila da karijeru gradi zahvaljujući vokalnim sposobnostima, tako da je njena karijera jedna od retkih koja i dalje nije umrljana nekim skandalom.

Pevačica i bivša voditeljka Tijana se na neko vreme povukla sa estrade, a onda je javnost saznala za  jenu borbu sa viškom kilograma, iz koje je ona izašla kao pobednik, te često objavljuje fotke na kojima se može primetiti da se pevačica zaista prepolovima, a komentari na račun njenog fizičkog izgleda, samo pljušte.

 

 

Ali, ovog puta pevačica je sa njenim mnogobrojnim pratiocima podelila fotke iz njene mladosti i izazvala lavinu komentara. Fanovi su se složili da se Tijana nije mnogo promenila i da je ostala lepo kao i tada, a mnogi su primetili i veliku sličnost sa njenim ocem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading