KIJI KOCKAR SEVNULE BUTKE: Pevačica zapalila društvene mreže VRELIM FOTKAMA, svi su primetili OVO! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

27.10.2021

00:29

Kija Kockar objavila set provokativnih fotki koje su izazvale haos na društvenim mrežama!

TV Pink/printscreen

Kija Kockar Zadruga

 

Popularna pevačica Krisitna Kija Kockar prethodnih meseci sve više je postala popularna po svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, a sada je iznenadila fanova novim setom vrelih kadrova. 

Naime, Kockareva je oduvek važila za jednu od atraktivnijih pevačica i poznatih dama na našem estradnem nebu, a uvek je isticala da dosta vremena ulaže kako bi izgledala što bolje. Kako bi dokazala da je i dalje poželjna, Kija je na Instagram objavila set provokativnih fotografija, na kojima je istakla svoju vitku liniju.

instagram.com/kijakockar

Kija Kockar gola

 

Komentari su se usijali ispod fotografija, a uglavnom su se nizali komplimenti na račun Kijinog izgleda. Ono što je svima privuklo pažnju jesu gole butine koje su muškarcima oduzimale dah kada su ih primetili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Možda joj je malo zakazala karijera, budući da ne nastupa mnogo, a možda je i odlučila da isproba neke nove vidike u životu. Mnogi komentarišu da je Kija sada više popularnija po provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, nego kao pevačica, a da li je u pitanju samo trenutna situacija ili prosto više nije zanimljiva narodu, procenite sami.

 

Komentari (5)

Loading