ZBOG OVOGA JE ŠABAN ŠAULIĆ BIO LJUT NA PRIJOVIĆKU: Isplivalo sve na videlo! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

27.10.2021

00:09

Šaban Šaulić svojevremeno ponudio je pevačici Aleksandri Prijović pesmu, što je ona odbila.

ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović peva uživo

 

Dugo se u medijima spekulisalo zbog čega je kralj narode muzike Šaban Šaulić bio ljut na pevačicu Aleksandru Prijović, a sada je isplivao razlog, koji će vas sigurno šokirati. Naime, kako saznaju mediji, Šaban je svojoj koleginici ponudio pesmu, nakon čega je ostao povređen. 

Naime, Aleksandra je odbila Šabana da zajedno otpevaju pesmu, što je njega izuzetno povredilo, ne očekivajući da će ga pevačica na taj način odbiti, o čemu je svojevremeno pričao u javnosti. 

ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović

 

Uradio sam predivnu pesmu za koju još niko ne zna i prvo sam mislio da tu pesmu dam maloj Prijovićki. Pesma je vrlo zanimljiva i ona kaže: Nisam ja opatica, kaluđerica, manastir mi nije dom, do bola i ludila, ja bih tebe ljubila al’ raskini prvo s njom. Međutim, Prijovićka se tu nešto pop*šmanila, ne znam zašto. Kao to neće biti adekvatna pesma za nju, što joj je ogromna greška. Mislim da je puno pogrešila što nije prihvatla moju pesmu i da će se puno pokajati, ali Bože moj, šta je tu je. Onda sam tu pesmu dao Biljani Marković, ona ju je super otpevala i mislim da će sjajno proći – rekao je Šaban svojevremeno.

e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Šaban Šaulić preminuo

 

Komentari (0)

Loading