LEPA BRENA UHVATILA BOBU U PREVARI: Pevačica uletela u restoran i napravila HAOS! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.10.2021

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena uhvatila je supruga Bobu Živojinovića u prevari, nakon čega je usledio šok obrt!

Republika

Foto: Instagram.com/lepabrenaa/

Lepa Brena i Boba Živojinović

 

Pevačica Lepa Brena, kako saznaju mediji, uhvatila je njenog supruga Bobu Živojinovića u prevari, zbog čega su svi ostali šokirani. Naime, kako je izvor blizak njima otkrio, Brena je uletela u jedan prestonički restoran, gde je zatekla Bobu u provodu sa prijateljima, iako joj je obećao da će napraviti iznenađenje za decu, budući da se žalio da se dugo nisu videli sa njima.

Brena, poznata po burnom temperamentu, kako izvor otkriva, je napravila neviđennu scenu nasred restorana, zbog čega su svi bili u šoku, a potom se pridružila Bobi i prijateljima na ručku.

Republika

Foto: e-stock

Boba Živojinović prevario Lepu Brenu

 

 

Boba je nedavno seo s Brenom i rekao joj: Celo leto smo putovali, nismo se viđali s decom, baš želim da ih iznenadim. Hoću da im kupim poklone i pripremim večeru iznenađenja i Brena se s tim složila – objašnjava izvor i dodaje:

Međutim, on je otišao i nije ga bilo satima, što je Breni bilo jako čudno. I bila je u pravu jer je Boba zaseo u restoranu na Bežaniji, nije ni stigao do centra. U tom restoranu Brena ga je i zatekla i kroz smeh mu rekla: A tako znači ti praviš iznenađenja za decu, Bobo, Bobo! On se isto nasmejao i objasnio joj da te prijatelje nije dugo video i da mu je baš bio gušt da se nađe s njima, a onda im se i Brena pridružila. Pa kakve veze ima, lako će iznenaditi decu, treba i njih dvoje da se provode – završava izvor za Svet.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Boba Živojinović i Lepa Brena

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vm

27.10.2021 07:29

Neviđena drama se desila: Bobo, Bobo tako spremaš iznenađenje za decu. Šok!

Odgovori 11 5
gago

27.10.2021 08:52

Korila koza ovcu......

Suvi

13.11.2021 09:14

Uhhh , nevidjen sok ...