LEPA BRENA UHVATILA BOBU U PREVARI: Pevačica uletela u restoran i napravila HAOS! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

27.10.2021

00:01

Lepa Brena uhvatila je supruga Bobu Živojinovića u prevari, nakon čega je usledio šok obrt!

Instagram.com/lepabrenaa/

Lepa Brena i Boba Živojinović

 

Pevačica Lepa Brena, kako saznaju mediji, uhvatila je njenog supruga Bobu Živojinovića u prevari, zbog čega su svi ostali šokirani. Naime, kako je izvor blizak njima otkrio, Brena je uletela u jedan prestonički restoran, gde je zatekla Bobu u provodu sa prijateljima, iako joj je obećao da će napraviti iznenađenje za decu, budući da se žalio da se dugo nisu videli sa njima.

Brena, poznata po burnom temperamentu, kako izvor otkriva, je napravila neviđennu scenu nasred restorana, zbog čega su svi bili u šoku, a potom se pridružila Bobi i prijateljima na ručku.

e-stock

Boba Živojinović prevario Lepu Brenu

 

 

Boba je nedavno seo s Brenom i rekao joj: Celo leto smo putovali, nismo se viđali s decom, baš želim da ih iznenadim. Hoću da im kupim poklone i pripremim večeru iznenađenja i Brena se s tim složila – objašnjava izvor i dodaje:

Međutim, on je otišao i nije ga bilo satima, što je Breni bilo jako čudno. I bila je u pravu jer je Boba zaseo u restoranu na Bežaniji, nije ni stigao do centra. U tom restoranu Brena ga je i zatekla i kroz smeh mu rekla: A tako znači ti praviš iznenađenja za decu, Bobo, Bobo! On se isto nasmejao i objasnio joj da te prijatelje nije dugo video i da mu je baš bio gušt da se nađe s njima, a onda im se i Brena pridružila. Pa kakve veze ima, lako će iznenaditi decu, treba i njih dvoje da se provode – završava izvor za Svet.

ST/D. KADIĆ

Boba Živojinović i Lepa Brena

 

Komentari (3)

Loading
Vm

27.10.2021 09:29

Neviđena drama se desila: Bobo, Bobo tako spremaš iznenađenje za decu. Šok!