SPREMA MU SE PAKAO! Vesna Rivas otkrila kakvo ZLO čeka Zorana Marjanovića: STIŽE GA PROKLETSTVO!

Autor:

Zabava

26.10.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas tvrdi da Zorana Marjanović čekaju crni dani i daga prati prokletstvo zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, te da zbog toga svi oko njega umiru.

Republika

Foto: V.Lukić/Privatna arhiva/estock/profimedia

Vesna Rivas o Zoranu i Jeleni Marjanović

Pevačica i rijaliti-zvezda Vesna Rivas (56), koja sebe često naziva i belim magom, tvrdi da Zorana Marjanovića čekaju crni dani, te da ga je stiglo prokletstvo zbog ubijene Jelene Marjanović, koje se manifestuje tako što mu umiru najbliži. Zoranu je preminuo otac, drugarica Rada, kao i majka pokojne Jelene, što Vesna povezuje sa mračnim silama koje su ušle u Marjanovićev život otkako je pevačica tragično nastradala. Rivasova tvrdi da je Zoran nekoliko puta trebalo da dođe kod nje na seansu da bi mu gledala u karte i čitala rodni kod, ali bi svaki put odložio dolazak iz nepoznatih razloga.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vesna Rivas o ubistvu Jelene Marjanović

- Od kraja decembra naredne godine, pa sve do početka 2023. krenuće razotkrivanje slučajeva ubistava. Sad neko ćuti i drži informacije, ali sve će se saznati, kao i u slučaju Zorana Marjanovića. Majka pokojne Jelene Marjanović je preminula, njegova prijateljica Rada iz Beča je preminula, umro je i njegov otac. To mi sve liči na čišćenje svedoka - kaže Vesna i dodaje:

Republika

Foto: Public/Promo

Ubijena Jelena Marjanović

- Tek će biti nemogućih situacija, iznenadnih smrti i sve one koji su se ogrešili o Jelenu, koji su mogli na bilo koji način da joj pomognu, a nisu, stići će ih kazna. Zorana zbog njenog ubistva stiže prokletstvo. S njim sam imala razgovor, trebalo je da se vidimo. Hteo je da mu gledam u karte i rodni kod, a kad se približio taj dan, javio je da ne može da dođe. Dva ili tri puta je izbegao susret. On ne izbegava poligraf i mašine, ali kad treba sa esktrasensima da se sretne, neće. Zoran mnogo toga zna i čuva, samim tim ima i mnogo udela u celoj priči, na neki način je saučesnik kada je reč o Jeleninom ubistvu. Zato mu odlaze najmiliji, a ni njemu ne vidim sjajnu budućnost. Možda on misli da će se izvući, ali neće. Jelena je htela da pobegne iz cele priče, da se evakuiše, ali nije stigla - priča Vesna za Svet.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Mrka se viđa sa ženom, kao da Bekute nema

Rivasova je opisala i bliski susret sa partnerom pevačice Ane Bekute Milutinom Mrkonjićem i njegovom bivšom suprugom Draganom Dašom, pa tvrdi da je oko njih neobjašnjiva energija.

- Pre dve, tri, godine sam u jednom restoranu u Zemunu srela Mrku i Dašu. Bilo mi je vrlo čudno, ja s kolegama, a za drugim stolom njih dvoje. Imala neko kapče na glavi. Gledamo se on i ja i nekako ne smem da mu se javim. Pogledam nju, nezdrava mi je nekako bila cela ta situacija, kao da je neki začarani krug oko njih, kao da Bekuta ne postoji niti iko drugi. Retke su situacije kad se ja trgnem i uplašim. Ne znam šta tu postoji, ali postoji. 

Marjanović, s druge strane, tvrdi da ne veruje previše u crnu magiju i gledanje u karte, pa je još jednom objasnio da nije saučesnik u Jeleninom ubistvu, te i da se ne potresa oko toga šta Rivasova tvrdi.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Zoran Marjanović o tvrdnjama Vesne Rivas

- Više sam privržen manastirima i predanju svetih otaca nego tome šta o nekome kažu karte. Ako neko ima neka saznanja o Jeleninom slučaju, tu su službe koje se time bave, mislim, naravno, na policiju. Toliko sam puta bio ispitivan i privođen da bih prvi otišao i rekao da nešto znam. Sva saznanja koja se tiču Jelene, a koja imam ja, ima i policija. Ne znam ništa više od onoga što oni znaju, a šta Vesna vidi u kartama, u to ne ulazim. Odlazim često pod Ostrog. Verujem u ono šta vide monasi, u ono što naša crkva propoveda, a Vesnicu mi svakako pozdravite - rekao je Zoran za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Фахри

26.10.2021 20:10

На основу ДНК трагова, покојни доктор Зоран Станковић, патолог, рекао је да Зоран Марјановић нема никакве везе са убиством своје жене. Изгледа да певаљка Ривас боље зна од патолога Станковића. Чланови породице Зорана Марјановића умиру због петогодишњег малтретирања од стране институција државе Србије које се својски труде да их оптуже за нешто што нису учинили.

Odgovori 11 32
Darko

27.10.2021 06:27

Vesna, jel gledaš u jaja? Ako gledaš da naiđem.

Luna

27.10.2021 17:41

Ta Vesna baš nije Vesna ,Vesna ko te ne zna ,bolje ti je da se neoglašavaš, ti sestra od ujaka mojoj drugarici ,tako da znam o tebi i tvojim biserima iz prošlosti ,mene bi bilo sramota da se pojavljuje prevarant širokih razmera to zna Banovo brdo ko si ti.