KARLEUŠA SPREMNA ZA FILMOVE ZA ODRASLE: Pevačica se načisto IZGUBILA, raširila noge i izazvala gađenje naroda! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.10.2021

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša, samoprozvana diva, ponovo je objavljivanjem svoje golotinje pokazala da je ništa do najobičnije potencijalne glumice filmova za odrasle, komentari na društvenim mrežama se samo nižu, narod zgrožen onim što vidi.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Jelena Karleuša raširila noge i fotografisala se

Samoprozvana diva, Jelena Karleuša, ni u petoj deceniji ne shvata da je degutantno za majku dve maloletne ćerke da se gola i polugola snima i fotografiše i to deli na društvenim mrežama, gde milioni mogu da bez ikakve cenzure vide i najintimnije delove tela.

Jelena je ponovo objavom na svom Instagram profilu podigla prašinu, a iako muškarci balaveći nad pevačicinom golotinjom tvrde da je fotografija primerena i da joj mesto jeste na društvenim mrežama, ovakva vrsta objave se može podvesti pod po*nografiju i one za iznad 18 godina.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša u Dubaiju

Naime, Karleuša je na odmoru u Dubaiju, odakle svakodnevno objavljuje fotografije i hvali se provodom u istom, većina sadržaja koji deli jeste njena gola zadnjica, kojom pokušava da da do znanja da je i dalje mlada i da može da stane rame uz rame sa mnogo mlađima od nje, što joj ne polazi za rukom, te osim pomahnitalih fanova koji neobjašnjivo podržavaju sve njene bljuvotine, izaziva samo kritike i gušanje naroda koji ne zanima gola pozadina sredovečne žene. 

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša pokazala zadnjicu

Pevačica je otišla korak dalje, te se više ni ne pokriva prekrivačima kako bi bar malo pristojnosti pokazala, već je obukla minijaturni kupaći, očigledno manji od veličine njenih silikona, raširila noge u kameru i tako se fotografisala, očigledno misleći da je ukusno, a zapravo je sve osim toga, što i sama može da pročita u komentarima koji su puni kritike i uvreda na ovakvo ponašanje Karleuše.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša raširila noge i pokazala previše

Ćerke u pubertetu kulturnije i pristojnje od nje, a majka kao šiparica puštena s lanca, leči tugu zbog propalog braka i mlađeg supruga koji je shvatio koga ima pored sebe, pa odlučio da se okrene sebi i mlađim damama.

 

Jelena, urazumi se, skupi noge i brak sredi nekim moralnijim i boljim vrednostima, ako znaš za njih, a ne golotinjom ili ako želiš, promeni karijeru, pa se usmeri na filmove za odrasle, u tome bi briljirala.

Podsetimo, Karleuša neretko golotinjom pokušava da se popne na tron estradne javne scene, što joj ne polazi za rukom, a da očigledno pati od određenih kompleksa, dokazuju i njene prekomerno obrađene fotografije u fotošopu. Na njenu nesreću, ima dokaza i kako zapravo izgledaju ta njena ''izvajana'' zadnjica i ''ravan'' stomak.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Karleuša - zadnjica bez fotošopa
Republika

Foto: printscreen

Jelena Karleuša bez fotošopa

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Nedja

26.10.2021 18:55

Ona je i ovako gad debeli.

Odgovori 46 11
Dule

27.10.2021 03:12

@Nedja - Sta da radi petorazredna satorska pevaljka nego da siri noge

Odgovori 31 4
Mile

27.10.2021 13:23

@Dule - Brkata debela Krljeuša nikoga više ne privlači.

Odgovori 12 4
Stojan

27.10.2021 08:58

Kol'ko li smrdi plastika na +40...

Odgovori 21 3