STALNO SAM PLAKALA, IMAM TRAUME: Vesna Đogani u SUZAMA progovorila o teškom detinjstvu u ZVEČANSKOJ!

Autor:

Zabava

26.10.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Đogani jedan period svog detinjstva je provela u domu za nezbrinutu decu, Zvečanska, a sada je progovorila o traumama iz detinjstva, svojoj najvećoj podršci i ocu koji nikada nije nije izrazio interesovanje da je upozna.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Đogani se rasplakala nakon priče o teškom detinjstvu

Pevačica Vesna Đogani nikada nije krila odakle je potekla i da je imala teško detinjstvo, a sada je iskreno govorila o najtežem životnom razdoblju, periodu kada ju je majka ostavila u domu za nezbrinutu decu, kumovima koji su joj omogućili normalan život, ali je i otkrila da je ocu oprostila što nikada nije želeo da je upozna, prenosi Objektiv.

– Rodila sam se iz velike ljubavi, to nije bila veza na jedno veče. Ali sam kao beba ostala sama sa majkom i nikada nisam dobila odgovor zašto nas je otac ostavio i nije želeo da plaća alimentaciju, niti da me vidi – rekla je Vesna koja se prisetila perioda iz doma za nezbrinutu decu:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Đogani o roditeljima

– Jedno vreme sam bila u Zvečanskoj i to je bila jako velika trauma, sećam se toga iako sam bila baš mala. Sećam se da sam stalno tamo plakala. To vam je kao kad imate dete i ono je bolesno, ima temperaturu, i samo zove: “mama, mama”, a mame nema, nikako da dođe. Tako da je to bilo jako teško za mene. Ipak razumem svoju majku, jer je bila primorana da to uradi, nije mogla da me izdržava i bilo joj je mnogo teško, mnogo je patila u tom periodu. Ali nema opravdanja za oca koji ostavi svoje dete i ne želi da bude ni u kontaktu sa njim. Međutim oprostila sam mu to, jer ne želim da trujem svoju dušu više takvim stvarima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Đogani o periodu iz Zvečanske

Nekoliko meseci je bila u Zvečanskoj, a za to vreme njena majka se svim silama trudila da nađe nekoga ko će je izvući odatle i to je na kraju uspela:

Mama je u tom periodu jako patila, bila je van sebe, zato je na sve moguće načine tražila nekog da me zbrine. Upoznala je naše današnje kumove, to su ljudi koji su radili sa njom u fabrici. Ona je toliko plakala i oni su se sažalili, nisu imali dece, te su me oni izvukli iz Zvečanske i od tada sam bila kod njih. Do sedme godine sam živela sa njima, dok mama nije sredila svoju stambenu situaciju, pa sam tada prešla kod nje, ali sam stalno bila na relaciji majka i kumovi – ispričala je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading