PORODICA OSRAMOĆENA ZBOG ĆERKE MISICE KOJA SE RUGA SRBIMA! Valentinin otac progovorio o svemu: Prvi sam ratovao protiv njih!

Autor: Melina GVERO

Zabava

26.10.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Otac misice Valentine Petrović oglasio se za portal Republika.rs i otkrio u kakvom je stanju!

Foto: instagram.com

Otac Valentine Petrović

 

Otac misice Valentine Petrović, Aleksandar oglasio se za Republiku nakon što je njegova ćerka izazvala revolt i gnev građana Srbije, jer je pozirala predstavljajući našu zemlju sa dvoglavim orlom. Istog trenutka organizatori su doneli odluku da bude uklonjena sa daljeg takmičenja, a ona se oglasila na svom Instagram profilu, praveći se da nije ni znala o čemu se radi. 

Foto: instagram.com

Valentina Petrović dvoglavi orao

 

Valentina je na svom Instagram profilu objavila status u kom je objasnila šta se desilo, pa se svima izvinila. 

- Bila sam pozvana da se fotografišem i velikom brzinom sam stala pored devojaka koje su mi, u euforičnoj brzini, namestile ruke. Nisam imala nikakvu lošu nameru. Jako mi je žao. Zato sam pored dubokog izvinjenja donela i odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje - napisala Valentina.

 

 

Za portal Republika.rs i Srpski telegraf oglasio se Valentinin otac Aleksandar, koji je izuzetno uznemiran, pa je istakao da je uplašen za svoju ćerku.

- Neznanje, brzopletost, mislite da dete zna šta je uradilo, nju ne zanima politika ni ništa drugo, evo vidite na ovoj slici koju sam objavio na Instagramu... odmah posle hajke koja se digla. Na slici su Albanka, Kosovarka i moja ćerka koje dižu tri prsta. Ćerka mi je poslala ovu fotku, sad su svi navalili na devojčice. Ja sam prvi poludeo, ja sam bio u ratu, ako je iko za ovu zemlju dao ja sam i borio se i sve. Zašto ovu sliku sada niko ne objavi, budalaština čista, vidi se bukvalno da niko od njih ne zna šta radi. Ovo je katastrofa po dete, ja sad moram da je sredim psihički - rekao je Aleksandar Petrovic za Republika.rs.

Komentari (14)

Loading
Dete

26.10.2021 16:39

Bitno je da "dete" zna da se našminka i napumpa usne.

Petar

26.10.2021 16:39

Jooj pa ona je samo htela da pokaže nalakirane nokte, šta ona zna koliko je njenih drugarica silovano ili dalje rodbine pobijeno, raskomadano za organe živih rasporeno, mučeno, porodica proterano sa svojih ognjišta. Ali dobro ona je mlada pa lepa slika za instiš, fejsić i druge mrežice, ne zamerite ljudi molim vas.

Železničar

26.10.2021 17:50

@Petar - Providno, skrenula pażnju, slika u novinama i malo skretanja pažnje javnosti, planirano naravno. Onda naravno unapred pripremljeno izvinjenje i eto...postala poznata po cenu pluvanja i uvrede sopstvenog naroda. SRAMOTA, ima li dna?