VESNA DE VINČA PROGOVORILA O SRPSKOJ MISICI: Valentina Petrović je pokazala DVOGLAVOG ORLA, a ovo će je SKUPO KOŠTATI! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

26.10.2021

15:47

Skandal koji je u sekundi protresao ceo region jeste potez srpske misice Valentine Petrović kada je pokazala dvoglavog orla, dok se fotografisala sa njenim ostalim koleginicama.

youtube.com/printscreen

Oglasila se Vesna de Vinča o Valentini Petrović

 

Nakon svetskog skandala povodom blama srpske misice Valentine Petrović koja se fotografisala sa dvoglavim orlom, oglasila se Vesna de Vinča. Naime, Vesna je za medije istakla da je šokirana ovim potezom, a potoom je obrazložila šta se desilo.

De Vinča nije krila da je zbunjena njenim gestom, pa nije krila da je kako Valentina, tako i sama ona tražila da bude vraćena sa takmičenja.

instagram.com

Valentina Petrović pokazala dvoglavog orla

 

- Na priprema ih baš učimo o tome da je zastava svoje zemlje jedini simbol, pod kojim nastupaju u svim situacijama. Kontaktirali smo Valentinu u želji da nam da objašnjenje, kontekst. Kaje se i kaže da je bila uhvaćena u koraku da je bila dekoncentrisana i da su takođe devojke u jednoj situaciji sve pokazale tri prsta. Objavila je na svom Instagramu svoje izvinjenje i kajanje. Sa naše strane ćemo reagovati njenim isključenjem sa takmičenja, sve u dogovorusa producentom i vlasnikom Miss Intervontinental takmičenja. Niko ne voli politizaciju lepote! Ništa nije novo da su godinama predstavnice Albanije i Kosova agresivne i navalentne u komentarima prema našim devojkama, kao i da su navalentne u slikanju. Ovo je bio nepromišljeni gest naše predstavnice koja nije odreagovala na pravi način.

Podnela je i ona, kao i mi, kao matična kompanija Miss Interconinental za Srbiju, zahtev da bude vraćena sa takmičenja. Čekamo odgovor i dogovor sa producentom Miss Intercontinental - izjavila je de Vinča za Republika.rs.

printscreen

Valentina Petrović misica

 

Komentari (4)

Loading
Orlovi rano lete

26.10.2021 23:20

Čekajte bre braćo Srbi, čemu ova histerija, pa i mi Srbi imamo dvoglavog orla na državnom grbu, simbol dinastije Nemanjića. Jel mi ne smemo da pokazujemo našeg orla, starog 1000 godina? Možda je cura htela da pozira sa našim orlom. I usput da poruči "srbskim patriotama" da smo našeg dvoglavog orla pomalo i zaboravili, dok Albanci njihovu verziju nisu.

Bogdan

27.10.2021 07:15

Treba li bi kao organizator već milion godina tog fantomskog Miss YU što prodaješ maglu i uzimaš pare isto za ovo da odgovaraš!

Mickey

27.10.2021 22:25

Pitam samo: Ko je finansirao put toj ćurku???