PROBALA SAM KOKAIN, BILO JE STRAŠNO: Eva Ras sve šokirala, progovorila o narkoticima i prostituciji!

Autor: Republika

Zabava

26.10.2021

14:34

Glumica Eva Ras nije se libila da prizna da je svojevremeno probala skoro sve opijate, jer je istima bio sklon njen suprug. Ipak, kako joj to nije bilo prijatno iskustvo to je učinila samo jednom i nikad više.

youtube.com/printscreen

Eva Ras priznala da je probala kokain

Naime, Eva otkriva da je, kada je probala kokain, imala vizije i halucinacije koje su je uplašile.

- Probala sam sve, a ništa mi se nije dopalo. Zato i nisam postala narkoman. Moj drugi muž je koristio sve to, a ja, kao njegova žena, sam isprobavala. Probala sam i kokain i to je bilo strašno, jedva sam čekala da mi se um pročisti da nikad više ne uzmem. I razvela sam se od njega, ne od kokaina, nego od muža. To je strašno da izgubite zdrav razum, da mislite da možete da prođete kroz zid... - rekla je glumica, a zatim detaljnije opisala iskustvo s kokainom.

printscreen/youtebe.com

Eva Ras

- I negde sam imala krajičak svesti o tome da to sve nije normalno što se meni događa. Znate li vi da kad prvi put probate kokain i kada vas to prvi put uhvati, treba vam tri nedelje dok se očistite od toga. Ja sam imala vizije i kada je već prošlo dvadeset dana od toga. To nikada ne bih legalizovala - izjavila je Eva u emisiji "Grand magazin".

Komentari (0)

Loading