ŠOK! ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ RADI NA RECEPCIJI U RICU: Ide u srednju školu, ali mora da doprinosi!

Autor:

Zabava

26.10.2021

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković otkrila da njena deca žive skroman život.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković

 

O uspehu i karijeri Dragane Mirković poznato je mnogo toga, a nedavno je otkriveno i da ju je spot za pesmu "Za mene si ti" koštao gotovo stan u Beogradu.

Ipak, o njenom privatnom životu, a naročito porodici i deci se zna vrlo malo, te je pevačica sada otkrila i pojedine detalje o svojim naslednicima.

Iako poseduje milione i živi u pravom dvorcu u Austriji, Dragana je uspela da svoju decu zadrži izvan javnog života i nauči ih pravim vrednostima.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dragana Mirković

Ona je sada posle dugo vremena progovorila o ćerki Manueli i sinu Marku i iznenadila sve izjavom o tome koliko su joj deca skromna.

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, koja su imala normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u Ricu - rekla je Dragana u emisiji "Prvi red".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sneza

26.10.2021 13:37

Radila.... bas me zanima koliko je radila u ricu 4-5h na recepciji.

Odgovori 1 11
Eto!

26.10.2021 23:12

OVO nije sok. Sok je sto nasi roditelji koje nema pas za sta da ujede, dopustaju da im punoletna "deca" lade guzice, pa to jos i podrzavaju, jer taman posla da rade "za te pare"!

Azra

27.10.2021 03:34

To je primer kako se vaspitavaju deca da budu vredni i čestiti. Deca estradnih ličnosti u Srbiji su jedino narkomani i sponzoruše bez radnih navika i obrazovanja. Što je još gore oni se time ponose.