VERICA RAKOČEVIĆ POKAZALA UNUKA: Matija je sin Elene Karaman, a izrastao je u OZBILJNOG FRAJERA! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević emotivnom porukom obratila se unuku Matiji, a svi su primetili da je izrastao u ozbiljnog dasu!

Republika

Foto: instagram.com

Verica Rakočević pokazala unuka

 

Dizajnerka Verica Rakočević neretko objavljuje fotografije članova svoje porodice, uglavnom kada ima neki razlog za to, pa je tako ovaj put pokazala svoj unuka Matiju. Inače, Matija je sin Elene Karaman, kog je dobila u braku sa Andrijom Draškovićem.

 

 

Matija je pre nekoliko godina proslavio glamurozno punovetstvo, a odmah potom je upisao fakultet, čime je usrećio svoju porodicu. Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama može se zaključiti da je Matija definitivno povukao umetnički gen i ukus za modu, jer uvek drži do sebe. Elegantan i ugledan, Matija je danas dobio posebnu poruku od njegove bake Verice.

 

 

Naime, Verica Rakočević je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa unukom Matijom, a emotivnom porukom za njega dirnula je sve svoje pratioce. 

- Moj unuk, moj ponos! Voli te baka! - napisala je Verica Rakočević na fotografiji sa unukom.

Republika

Foto: instagram.com

Ovo je unuk Verice Rakočević

Matija važi za ozbiljnog dasu, vrlo često se devojke raspituju za njega, da li je u vezi ili ne. Oduvek je privlačio pažnju medija, što zbog njegovog obrazovanja, što zbog uglednog izgleda, a izrastao je u pravog dasu, na kog je, po svemu sudeći njegova baka izuzetno ponosna na njega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading