POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA MILANA MILOŠEVIĆA: Majka mu je bila na ivici SMRTI, a sada je pokazao kako ona izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životna priča Milana Miloševića nikog ne ostavlja ravnodušnim, šarmantni voditelj prošao je trnovit put do uspeha, a u svemu mu je podrška bila majka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Životna priča Milana Miloševića

 

Voditelj najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" Milan Milošević pokazao je najbitniju osobu u njegovom životu, a to je njegova majka Rajka!

Poznato je da je voditelj Milan toliko vezan za svoju majku Rajku, da je sebi dao obećanje još dok je bio mali da će u životu steći dovoljno novca i sredstava da je obezbedi i da joj vrati sve ono za šta se ona borila kada je on u pitanju. Milan je na Instagram profilu podelio fotografiju njegove majke i time raznežio sve njegove pratioce. 

 

 

Podsetimo, pre oko tri godine Rajka je imala hitnu operaciju, što je Milanu predstavilo veliku brigu. Naime, operacija je bila izuzetno zahtevna, a Milan se sve vreme molio za majku i bodrio je u najtežim okolnostima.

- Danas je moja majka imala četvrtu po redu operaciju... Trajala je sat vremena, a ugrađen joj je fiksator na kost na nozi jer već tri godine joj ne zaceljuje. Trenutno je u šok sobi, a već predveče ću je posetiti. Kaže doktor da je sve proteklo u najboljem redu, međutim strah koji sam imao pre njenog ulaska u salu me ne popušta jer ima i dosta godina, a i slaba je, pa sam se plašio totalne anestezije, odnosno kako će je podneti - istakao je voditelj za medije tada.

 

 

- Molio sam se Bogu samo da se probudi, i eto biće sve u najboljem redu, nadam se. Sve mi to mnogo teže pada jer moja prijateljica Ana preživljava pravi pakao trenutno. Njenog tate više nema, ali sutra ću već biti uz nju jer sam danas sprečen bio da odem u Ivanjicu. Svakako hvala svima koji danas brinu o zdravlju moje majke - rekao je Milan.

Republika

Foto: instagram.com

Ovo je majkaMilana Miloševića

 

Nakon tri godine, Rajka se oporavila, ali Milan nikad nije prestao da brine za nju. Trudi se da što više vremena provede sa njom, svakodnevno je obasipa pažnjom, ljubavlju i malim sitnicama koje joj mnogo znače. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading