NAKON NJENE POSLEDNJE OBJAVE, GUBI JOJ SE SVAKI TRAG! Fanovi strahuju za Jelenu Bin Drai, svi se pitaju gde je NESTALA bivša manekenka!?

Autor: Republika

Zabava

25.10.2021

11:01

Predhodne godine, nekadašnji model Jelena Bin Drai je obećala svojim brojnim pratiocima da je neće biti neki period, a po svemu sudeći obećanje je održala.

prinstcreen

Jelena Bin Drai nestala

O nekadašnjem modelu Jeleni Bin Drai (41) tokom proteklih godina mediji nisu prestajali da bruje, a ono što je zaintrigiralo domaću javnost, jeste činjenica što se popularna bivša manekenka ne pojavljuje nigde, niti oglašava.

 

 

Međutim, predhodne godine supruga šeika Saida svečano je obećala svojim pratiocima na društvenim mrežama da će 2021. godinu iskoristiti za reset i preko potreban odmor od socijalnih platformi, te da se na njima uopšte neće oglašavati u periodu od tačno godinu dana, a taj period će se navršiti za dva meseca, ali ako je sudeći po tome što je idržala već 10 meseci, možemo zaključiti da je žena od reči.

Inače, nije prvi put da Jelena pravi dugačak odmor od društvenih mreža, isto je učinila 2017. godine, a svoje slobodno vreme koristi za porodicu. Jelena se nedavno porodila i na svet donela četvrdo dete, koje ima sa imućnim šeikom.

Komentari (10)

Loading