DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRILA NAJINTIMNIJE DETALJE O VAN DAMU: Kada pogledam ekran vidim njega! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

25.10.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković progovorila je o detaljima druženja sa glumcem Žan Klod Van Damom!

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dragana Mirković i Žan Klod Van Dam

 

Pevačica Dragana Mirković pored vrhunske karijere i hitova koje ima, poznata je i po tome da ispija kafe sa svetski džet setom. Jedan od njenih kućnih prijatelja je i glumac Žan Klod Van Dam, koji je direktno zvao pevačicu kako bi ulepšala njegovu privatnu žurku, što je ona oberučke prihvatila.

Dragana nikada nije isticala u javnosti koga sve poznaje, jer svoj život pokušava da sačuva van domašaja medija, ali je sada prvi put progovorila nikad otvorenije o druženju sa svetski poznatim glumcem, kog sada smatra čak i za kućnog prijatelja. Dragana je progovorila i o detaljima razgovora sa majkom Van Dama koji će vas sigurno iznenaditi.

Republika

Foto: youtube.com/Volvo Trucks

Žan Klod Van Dam voli Draganu Mirković

 

- Van Dam je neverovatan čovek, mnogo je zavoleo moju porodicu i super se družimo, a upoznao nas je vlasnik Fashion TV-a. Ljudi iz svetskog džet seta su mnogo prizemnij nego naši – kazala je Dragana Mirković, pa dodala:

- Van Dam zna i više nego što bi trebalo o mojo pevačkoj karijeri. Jednom je zvao mog menadžera dok sam bila na bini. Kada pogledam ekran, vidim muža Tonija i Van Dama, deset minuta su pre toga gledali koncert preko mobilnog. Pa Van Dam je bio oduševljen, a meni je iskreno bilo neprijatno, pa ko zna koje svetske zvezde sve on gledao – skromna je Dragana.

- Upoznala sam mu porodicu u Belgiji. Njegova mama ume da me pozove kada zna da je sa mnom i Tonijem. Čak i kad pozove Van Dama, on joj kaže da je sa nama, pa da meni telefon da je uverim da je sve u redu, brine kao  i svaka majka – rekla je Dragana na K1.

Žena mu je fantastična, a ćerka poput njega talentovana za sport i glumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading