ŽELJKO ŠAŠIĆ PONIZIO ĆERKU SOFIJU ZBOG PLASTIČNIH OPERACIJA: Samo da ne bude kao Dara Bubamara! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Šašić izneo je niz izjava na račun njegove ćerke Sofije Šašić nakon što je operisala nos.

Republika

Foto: ST/K.KOSTIĆ

Sofija Šašić pre operacije

 

Nakon što je ćerka pevača Željka Šašića Sofija otišla na plastičnu operaciju, on se oglasio i otkrio kakvo je njegovo mišljenje o svemu tome. Željko je toko izjave za medije, potkačio i koleginicu i pevačicu Daru Bubamaru.

Naime, Sofija je odlučila da promeni nos, te je otišla na plastičnu operaciju rinoplastike, nakon čega je objavila fotografiju u modricama i podlivima, što je sasvim normalna reakcija organizima, nakon ovakve intervencije.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/sophiasasic

Sofija Šašić operisala nos

 

Sofi ja je imala devijaciju nosa koju je operisala već drugi put, prvi put se valjda nešto iskomplikovalo, ali najbolje bi bilo da pitate nju. Nisam protivnik estetske hirurgije, ali da to bude u granicama, da korekcije budu neke minimalne – kaže Željko, koji se uplašio kad je video kolike su grudi Dare Bubamare.

Žao mi je Dare. Bila je smerno dete, simpatično, ne znam šta se sad dešava sa njom. Pokušava da se utrkuje sa klinkama koje su 20 godina mlađe. Žena ima tri glave sa onolikim grudima – rekao je Šašić svojevremeno, a sada priznaje da se plaši da mu ćerka ne krene Darinim stopama.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Željko Šašić uvredio ćerku Sofiju Šašić

 

A šta misliš da mene moja ćerka sluša? Ma ne zezaj, molim te! Ne daj Bože da bude kao Dara. Vi znate da sam se ja svojevremeno uplašio kada je Dara pokazala svoje grudi, posle sam se nekako navikao i sad mi je sve to super, postane nekako normalno vremenom. Neka stavlja ko šta voli, svi smo kolektivno poludeli. – završio je Šašić, prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading