LEPA BRENA I BOBA ĆE PUĆI POLA MILIONA EVRA ZBOG BAHAĆENJA: Kum podneo TUŽBU protiv njih, Fahreta u strahu! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović idu na sud sa prijateljem i kumom zbog zajedničkog biznisa.

Republika

Foto: e-stock

Lepa Brena i Boba Živojinović duguju pola miliona evra

 

Kako mediji saznaju Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović idu na sud sa porodičnim prijateljem i kumom Aleksandrom Vincićem, zbog tužbe koju je pokrenuo protiv njih dvoje, a tiče se zajedničkog biznica koji su pokrenuli. Kako Kurir saznaje, tužba je na iznosu od čak pola miliona evra.

Podsetimo, pevačica i Boba su još 2018. godine sa Aleksandrom pokrenuli zajednički biznis i to proizvodnja belog vina. Posao im je dobro išao, a prva zarada je vrlo brzo stigla. To ništa nije čudno, jer je Aleksandar dugi niz godana poznat u ovom poslu.

Republika

Foto: Instagram.com/lepabrenaa/

Lepa Brena i Boba Živojinović idu na sud

 

Kako je posao dobro krenuo, Brena i Boba su bili oduševljeni, pa su imali pregršt novih ideja za razvoj biznisa. Međutim, neke od njih se nisu dopale Vinciću pa im je sugerisao da uspore, ali kako nisu odustajali, rekao im je da nemaju njegovu dozvolu da nastave, zbog čega su krenule prve nesuglasice i trzavice. Aleksandar je ponudio kompromis, ali Boba i Brena nisu pristali na to, te je Vincić odlučio da pokrene tužbu.

Kako kaže izvor za Kurir blizak pevačici, Brena i Boba smatraju da njihov poslovni partner nije uložio toliko, u šta su ga ubeđivali i nudili mu manju svotu novca. 

Republika

Foto: Starsport

Bobu Živojinović i Lepa Brena idu na sud

 

Aleksandar je odlučio da pravdu potraži na sudu i u tužbi protiv Živojinovića potražuje 500 hiljada evra. Nije poznato, kaže sagovornik, kada će imati prvo suočavanje, ali pevačica i teniski as su spremni da se bore do kraja, samo da ne bi isplatili pozamašnu svotu novca.

- Naš prijatelj i vlasnik vinarije bio je pravi inicijator čitave te priče. Kasnije smo postali kumovi, moj sin Stefan je krstio njegovog sina, a on je izuzetno vredan čovek i možda je najveći proizvođač na ovim prostorima. Od kumstva smo počeli da pravimo zajedničko vino. Vrlo smo prepoznatljivi na našem tržištu, ne samo Srbije, već Crne Gore i Hrvatske. Ima nas i u Sloveniji - ispričao je Boba tokom promocije vina, a potom je otkriveno da su u Divošu kupili zemljište od 1.53 hektara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading