ANA KORAĆ ISKEŠIRALA NOVAC ZA BESNA KOLICA: Starleta preko branja malina, do LUKSUZNOG ŽIVOTA, od cifre će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta iz Ivanjice Ana Korać uspela je sebi da priušti život o kom je oduvek maštala, a sada je kupila nova kola, za koja se sumnja da joj je obezbedio novi tajanstveni dečko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Korać Zadruga

 

Jedna od najpoznatijih starleti kod nas Ana Korać odlučila je da pazari skupocena kola, pa se papreno skupom mašinom pohvalila na Instagram profilu.

Naime, Koraćeva je uvek bila poznata da voli biti brendirana, skupa kola, luksuzan i lagodan život, koji je sebi omogućial prvenstvno branjem malina, kako je ona znala da istakne, a potom i učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", a sada je jedno od lica poznate turske klinike za plastične operacije i estetske korekcije.

 

 

Izgleda da je Ana uspela da uštedi toliko novca da je sebi obezbedila kola marke BMW, koji svakako da košta papreno skupo, a komentari su se samo nizali jedan za drugim. Međutim, ono što je još veća misterija, jeste da li je Ana zapravo kupila ova papreno skupa kolica ili joj je to pokloni misteriozni dečko, kog krije kao zmija noge.

Ana je nakon raskida sa Davidom Dragojevićem odlučila da svoj život skloni daleko od očiju javnosti, kada je u pitanju ljubav, a da li je baš taj misteriozni momak iznenadio Koraćevu ovom novom igračkom, ostaje nam da saznamo. 

 

 

- Naša nova igračka - napisala je Koraćeva u opisu fotografija. 

Ono što je svima privuklo pažnju jesu crveni baloni u obliku srca, pa se zbog toga poteglo pitanje da li je zapravo njen novi momak iskeširao za ovaj luksuzni automobil, a cena se kreće čak i preko 60. 000 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dejan

24.10.2021 19:27

A da li je gospođica platila porez na zaradu? Sve je to lepo, ali nemože čovek da jede vazduh i od primanja da zaradi auto. Život poznatih ličnosti je skup. I na poklon se plaća porez!

Odgovori 14 0
Miki

24.10.2021 22:11

Koliko je samo jahti pocistila za taj auto.

Odgovori 11 0