CECA RAŽNATOVIĆ GODINAMA ČUVA TAJNU VIKI MILJKOVIĆ: Pevačica se zaklela na ĆUTANJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović ćutala je godinama unazad o tajni Viki Miljković, koju je sada otkrio izvor blizak pevačicama.

Republika

Foto: E-stock, youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović zna tajnu Viki Miljković

 

Pevačice i kume Svetlana Ceca Ražnatović i Viki Miljković godinama unazad se međusobno pomažu i podržavaju kako na privatno, tako i na poslovnom planu, o čemu su već na stotine piuta govorile u javnosti tokom pojavljivanja u emisijama. Međutim, malo ko zna da je Ceca uspela da sačuva Viki, tako što joj se zaklela da nikada neće odati tajnu koju joj je pevačica otkrila.

Izvor blizak pevačicama odlučio je da progovori za medije, pa je otkrio da je Ceca pokrivala Viki kada je odlazila da se vidi sa nekim momkom, dok su bile mlađe, budući da su se pozvanale od malih nogu, ove dve folkerke odrasle su zajedno, pa su tako prve ljubavi, prve raskide proživele zajedno.

Republika

Foto: Republlika/Dušan Lukić

Viki Miljković odrasla sa Cecom Ražnatović

 

Cecini i Violetini roditelji su zajedno pohađali Pedagošku akademiju u Prištini, tamo su učili za učitelje i tako je sve počelo – započinje izvor i dodaje:

Zato se njih dve i druže od malih nogu, Viki je iz Niša, Ceca iz Žitorađe, a to je na samo par kilometara udaljenosti. One su se družile još kao devojčice. Zajedno su išle i na prve koncerte. Obe su često pričale da su prvi put u Čairu zajedno slušale Lepu Brenu. Držale su se za ručice i probijale zajedno do bine da vide Brenu, i ne sluteći da će i same postati zvezde za koju godinu. Šta ti je život… Čudo jedno… Tada su gledale u Brenu kao u Boga i pitale se kad li ćemo nas dve ovako – prepričava izvor i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović Zvezde Granda

 

Kasnije, kada su postale devojke, prikrivale su jedna drugu kod roditelja kad bi išle da se viđaju sa simpatijama i tada su i obećale da će se okumiti i tako zapečatiti prijateljstvo. Znam da je Ceca prikrivala Viki kad se tek zaljubila u Tašketa, a isto je i Viki činila za nju. Ma baš su prave drugarice, to se i sada vidi posle toliko godina. Ceca je prva snimila ploču, sa samo 14 godina, a i Viki je ubrzo, sa 16. i obe su postale cenjene i uspešne na čemu im skidam kapu – završava izvor Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading