VODITELJKA PINKA U DRUGOM STANJU POBEDILA KORONAVIRUS: Svetlana Grubor otkrila kako se sada oseća! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ružičaste televizije progovorila je o danima kada je bila zaražena koronavirus, a sada je otkrila i kako se trenutno oseća.

Republika

Foto: instagram.com

Svetlana Grubor progovorila o koronavirusu

 

Pre nekoliko dana voditeljka Svetlana Grubor otkrila je da je zaražena koronavirusom i to u sedmom mesecu njene poodmakle trudnoće. Nakon što je uspela da se oporavi, voditeljka Svetlana progovorila je o svemu što je prošla, pa je otkrila kako se sada oseća i da je bolje. Voditeljka je istakla da nije toliko strepela za zdravlje, jer je mesec dana ranije obavila građansku dužnosti i vakcinisala i to pre nego što je ostala trudna.

Voditeljka je koronavirus podnela sa lakšim simptomima, što joj je izuzetno značilo, a sada je progovorila kako je sve proteklo te u kakvom je stanju.

- Mnogo sam srećna, pre svega jer sam pobedila koronu. Sama trudnoća mi protiče kako treba, posebno sad posle korone. Mnogo mi je drago što sedim sada u parku - počinje Svetlana i dodaje:

- Moj sin već ima 5 i po godina, dugo smo hteli drugo dete. Ja sam ušla u sedmi mesec, porođaj će biti u januaru. Biće još jedan dečak. Mislila sam da će biti lakše da odaberem ime, ali nije jednostavno izabrati ime za svoje dete - priča Ceca u "Premijeri - vikend specijalu".

- Trudim se da se ne ugojim zato što znam da je ženama posle problem, ali nije lako. Meni udovoljavaju svi i moram priznati da je to baš prijatno, imam podršku porodice, i porodice od mog supruga. Jako lepo se svi slažemo, nadam se da gledaju sad ovo. Bliski smo jako i to je jako lepa atmosfera - kaže voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading