IZA USPEŠNE JOVANE JEREMIĆ STOJI ON: Voja Milošević čestitao rođendan voditeljki, a od OVIH reči koje joj uputio ona će se ISTOPITI! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Milošević je na jako simpatičan i nesvakidašnji način, svojoj dragoj Jovani čestitao rođendan.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Voja Milošević čestitao Jovani Jeremić rođendan

Jovana Jeremić, voditeljka, postala je deo ružičastog tima i od kako je počela sa radom na toj televiziji, samo niže uspehe i briljira u voditeljskom poslu. Naravno, Jeremićeva je postigla izvanvredan uspeh, pored poslovnog i na privatnom planu, te neretko možemo čuti od voditeljke, koliko je ispunjena u braku sa Vojislavom Miloševićem.

Vojislav Milošević je Jelenina najveća podrška i bio je uz nju tokom trnovitog puta ka uspehu, a ovaj galantni gospodin, nikad nije štedeo na rečima, kada je u pitanju voditeljka, pa je tako bilo i ovog puta.

Vojislav je za ovu priliku obukao zeleno parno odelo, sa plavom kravatom i belom košuljom, a u ruci je nosio poklone, te je izgledao kao regularni gost na proslavi. Naime, on je novinare portala Republike.rs, otkrio šta je svojoj dragoj poželeo na njen najbitniji dan:

- Poželeo sam, da čovek sve ono što može da zamisli, može i da ostvari. Ona zaista može, ruši sve tabue, i pokazuje da ona zaista može da bude kraljica šera, što bih ja najviše voleo - tvrdi Vojislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

26.10.2021 08:14

Uspešna Jovana Jeremić?! Hahaha, ma da...