ŽELJKO ŠAŠIĆ U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU! Pevač HITNO hospitalizovan, lekari se BORE za njegov život?!

Autor:

Zabava

24.10.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima je odejknulo kao bomba da Željko bije bitku sa koronavirusom, ali na svu sreću lekari su uradili sve što je u njihovoj moći da se izbore za njegov život

Republika

Foto: Instagram printscreen

Željku Šašiću pozlilo

Kako se u medijima saznaje, pevač Željko Šašić se nalazi u lošem zdravstvenom stanju, pa je zbog toga testiran na koronu, ali na svu sreću, ipak se ne radi o ovom virusu, već o bezazlenom sezonskom gripu, ali pevač je svakako, brzo reagovao, kako ne bi došlo do komplikacija.

Naime, pevač je trebalo da snimi prilog za emisiju "Premijera", ali je gostovanje morao da odbije jer se nije osećao dobro. Šašić nije želeo da se situacija otme kontroli, pa je brže bolje otišao da se testira na koronu, ali se test ispostavio negativan.

 

- Nemam koronu. Postojala je mogućnost, ali ipak nije. U pitanju je sezonski grip, ali svakako sam pod terapijom, ali nije korona. I ja sam mislio da je to, sad ljudi uvek misle kad je neka prehlada da je korona, ali su mi rekli da je grip. Vladaju mnoge neke infekcije i gripovi, sad imam nešto, ali polako prolazi - otkriva Željko, pa dodaje:

- Išao sam baš pre neki dan da se testiram i bio sam negativan. Ovo je sve užasno, moja poruka je čuvajte se, pijte vitamine za bolji imunitet, nosite maske. Ja sam vakcinisan, poštujem sve mere - kaže Šašić za Pink.rs.

Podsetimo, devedesetih godina Željko Šašić bio je jedna od najvećih zvezda narodne muzike u Jugoslaviji, a njegova popularnost je išla do te mere da su mu se žene bacale pod noge, ali ipak on je odlučio da svoju ljubav preusmeri na Sonju, s kojom se razveo, kako je često isiticao, jer mu nije davala dovoljno pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Voja

24.10.2021 17:49

Bore mu se za život?