SVI MISLE DA BOGATSTVO DAJE NA GARDEROBU! Evo koliko Helena Topalović zapravo daje para na stvari, NEVERICA!

Autor:

Zabava

24.10.2021

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi mislili da Helena Topalović daje bogatstvo na garderobu, sada je otkriveno koliko ona zapravo daje para za stvari.

Republika

Foto: instagram.com

Helena Topalović

 

Helenu Topalović, ćerku Milana Topalovića Topalka, koja se nedavno udala za bivšeg muža voditeljke Jelene Dimitrijević, na društvenoj mreži Instagram prati 259.000 korisnika, a komentari na račun njenog izgleda i stila oblačenja se samo nižu.

Međutim, iako brojne krpice na Heleni izgledaju papreno skupo, otmeno, istina je da pevačeva naslednica kupuje garderobu putem Instagram stranica čije cene su i te kako pristupačne. Budući da mnogi misle da novopečena mlada kupuje samo makriranu garderobu i da živi u izobilju, njena priča je sasvim drugačija.

 

 

Po svemu sudeći, Helena nema komplekse da kupuje na Instagram stranicama ukoliko joj se neki komad odeće dopadne.

Naime, mediji su došli do informacija koliko košta jedno sasvim obično Helenino pojavljivanje u javnosti.

 

 

Za crni kaputić Helena je izdvojila 3.790 dinara, za bisernu ogrlicu 600, a za bele kožne čizmice 3.680. dinara, što će reći da to sve ukupno iznosi 8.070 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading