OD STARLETE DO IMUĆNE BIZNISMENKE! Tijana Ajfon konačno PRIZNALA odakle joj izvor PRIHODA, a opasno potkačila DALILU!

Autor: ALEKSANDRA DIMIĆ MAŠA KOMATINA

Zabava

24.10.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon je za portal Republike.rs otvorila dušu, i iznela svoj stav prema svim trenutnim gorućim temama, ali je i priznala na koji način je uspela da uđe u preduzetničke vode.

 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/ST/D.KADIĆ/Privatna arhiva

Tijana Ajfon potkačila Dalilu Dragojević

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, pre nekog izvesnog perioda,dospela je u centar medijski pažnje kada je uhapšena je u Suvom Polju kraj Bijeljine, a mediji u Srbiji preneli su navode da je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju. Ipak, nakon afere veslanje, Tijana je uspela da se dokopa slobode, ali je i totalno okrenula novi list, te se više posvetila preduzetničkim vodama, a skandale, bacila iza leđa i hrabro nastavila dalje.

Foto: prinscreen

Tijana Ajfon je postala uspešna biznismenka

Od starlete do biznismenke?

Vest da Tijana menja branšu, i glavni fokus stavlja na biznis, tj na otvaranje salona, pokrenulo je lavinu šuškanja, i dok su jedni pričali da je Ajfonka uspela da se izvadi iz blata, zahvaljujući imućnim muškarcima, ona je pak za naš portal otkrila šta je predhodilo, ovakvom preokretu, ali je i istakla i da je svoju popularnoj iskoristila na najbolji mogući način:

- Sto se tiče moje popularnosti smatram da sam je iskoristila na najbolji mogući način. Ponosim se sobom i da imam priliku uradila bih sve ponovo. Salon mi perfektno radi, kolekcija kupaćih takodje. Sad krećem haljine i znam da ću objasniti svima kao i do sada.  Samo manje budite zli i zavidni i uspecete u svemu! - istakla je Tijana za portal Republike.rs.

Osim po tome što ume da preokrene situaciju u svoju korist, Maksimovićeva je takođe poznata i po britkom jeziku, te se ne libi da uvek otvoreno priča o svim aktuelnostima, te je za naš portal otkrila i kako vidi na poznati ljubavni trougao koji trenutno trese zidine Bele Kuće:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević osmislila pakleni plan

Tajni plan Dalile i Dejana?

Na “estradi” ne možeš da opstanes ako se baviš trikovima jer to je kratkog daha. Jednostavno se rodiš tako, ili traješ ili ne traješ. Ili si u medijima šta god da uradiš, ili si u medijima samo kada si u rijalitiju ili napraviš skandal. Ili si u medijima na silu kada lažiras da ti se brak raspada da bi bio u centru pažnje. Ovo nebo je za one kojima je predodređeno a ne za one koji se bave trikovima i lažima - završava Ajfonka izlaganje za portal Republike.rs.

Uzeći u obzir, da je odmah nakon izlaska iz pritvora se ‘bacila’ na posao. Sasvim je jasno zašto joj na poslovnom planu teče med i mleko, a ako je sudeći po brojnim korekcijam koje je uradila u proteklom periodu, verujemo da starleta ima dobar i unosan izvor prihoda.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading