ĐORĐE DAVID OPASNO PRIPRETIO KANDIDATU! Nakon njegove ŠOKANTNE izjave, nastao MUK u studiu!

Autor:

Zabava

24.10.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj gest Gorđa Davida izazvao je pravo iznenađenje kod brojnih gledaoca, ali i članova žirija.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Đorđe David pripretio kandidatu

Poznati roker je već godinama stalni član žirija popularnog muzičkog programa "Zvezde Granda", a prilikom njegovog dugog angažmana, publika ga je zapamtila po odsečnim i britkim stavovima, ali i burnim rasprava sa kolegama.

Poznat kao ko neko ko je uvek maksimalno iskren prema kandidatima, iznenadio je sve kada se obratio kandidatu koji je u njegovom timu. Naime, Petar Jojić predstavio se u muzičkom takmičenju pesmama "Daj ne pitaj" i "Gori vatra", a jedini mu je dao glas upravo Đorđe David.

Republika

Foto: printscreen

Petar Jojić Zvezde Granda

- Ovakav čovek samo kod jednog ludaka treba da ide - dobacila je Marija Šerifović.

Dok su ostali članovi komentarisali da pevačko umeće ovog mladog pevača nije na zavidnom nivou, a neki čak da je dobar frajer, stavljajući u prvi plan njegov izgled, a ne a talent, jedino je Đorđe u njemu video materijal, ali mu je brutalno pripretio:

Čeka te golgota da bi te doveli na nivo koji ti pripada. Bićeš mučen, gažen vređan, ali ćeš doći do finala -  bio je odsečan Đorđe David.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading