EVO KAKO DANAS IZGLEDA ZDRAVKO ČOLIĆ: Muzička legenda uhvaćen u restoranu, evo sa kim se našao! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda Zdravko Čolić pojavio se nakon duge medijske pauze u jednom restoranu, a svi su se iznenadili kako izgleda.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Zdravko Čolić nakon duge pauze

 

Najveća balkanska zvezda, pevač i izvrstan umetnik Zdravko Čolić poslednjih godina se potpuno povukao iz medija i vrlo retko ga možemo videti, gotovo nikada na estradnim događajima.

Jedan od vlasnika najvećih hitova, bez kojih ne postoji nijedan provod, svadba ili neki svečani događaj uspeo je da za sve godine koje je na estradi sakrije privatni život od očiju javnosti. 

Republika

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Zdravko Čolić pesme

 

Međutim, svi su se iznenadili kada se nedavno pojavio u jednom eminentnom restoranu, a tim povodom, jedan poznati influenser napravio je fotografiju sa Čolićem, a potom okačio na društvene mreže. Zdravko je oduševio sve svojim pojavljivanjem, a može se slobodno uočiti da mu godine ne predstavljaju nikakav problem, te da se oseća izuzetno dobro.

Republika

Foto: instagram.com

Zdravko Čolić se pojavio u javnosti

 

Toplim osmehom Čolić je pokazao svoju veličinu, a Marko Marijoković bio je izuzetno ponosan na to što je uspeo da upozna ovako veliku zvezdu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aco

23.10.2021 22:32

Pre svega veliki covjek.O muzici i njegovim pjesmama da i ne pricamo.Zivio sto godina legendo.

Odgovori 13 2