LUNA ĐOGANI I DALJE BESNA NA ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ: Otkrila da li je Cecinoj ćerki preotela dečka, pa umešala Kiju! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani požalila se prijateljima o odnosu sa Anastasijom Ražnatović, pa umešala ljutu rivalku Kristinu Kiju Kockar.

Republika

Foto: youtube.com/TOXIC TV/youtube.com/ Anastasija Raznatovic

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović

 

Bivše drugarice, a nekada jake prijateljice Luna Đogani i Anastasija Ražnatović pre nekoliko godina prekinule su svaki kontakt, što je šokiralo ceo region. Iako su se uvek nalazile zajedno na svim bitnim dešavanjima, Anastasija i Luna donele su odluku da se sada prave kao da se nikada nisu poznavale.

Iako je Đoganijeva u svojim izjavama uvek podržavala Anastasiju, sa druge strane, ćerka Cece Ražnatović nije želela javno da priča o nekadašnjoj prijateljici, ističući da je nastavila svoj život dalje. 

Republika

Foto: Prntscrin

Luna Đogani ljuta na Anastasiju Ražnatović

 

I nakon toliko godina, Luna i dalje ne može da oprosti i pređe Anastasiji to što je nije podržala javno kada joj je najviše trebala podrška prijatelja i njenih poznanika, dok je prolazila veliku torturu tokom njenog boravka u rijalitiju ,,Zadruga 1".

Dok sam proživljavala pakao u rijalitiju, nalazili su razne razloge zašto nas dve ne razgovaramo, a jedan je bio da sam joj preotela ili muvala dečka. Mogla je tada da se oglasi i kaže da to nije istina, kao i što nije. Ona je odlučila da ništa ne komentariše. Nas dve smo bile nerazdvojne, takoreći živele smo zajedno. Žao mi je što više nismo dobre. Pa, ona me je krstila – požalila se Luna i, za razliku od Cecine ćerke, pohvalila Kiju Kockar.

Republika

Foto: printscreen/instagram, prntscreen

Luna Đogani besna na Anastasiju Ražnatović

 

Ona ima ispravne stavove, ono što čujem u intervjuima. Nemam nikakvu lošu energiju prema njoj, zaista. Želim joj sreću svakako, da se ostvari i kao žena i kao majka, jer sad kad sam u toj, da kažem, ulozi, vidim koliko je to lepo i zapravo najbitnije -  prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bojan

24.10.2021 07:41

Luna nema prijateljicu ni medju rodjacima. Svima htela da otme muškarca. Aždaja.

Odgovori 11 2
Blagoje

24.10.2021 10:01

Luna je otimačica muškaraca. Pokušala i svojoj majci da otme muža.

Odgovori 11 1