DARKU LAZIĆU VISI ŽIVOT O KONCU: Pevaču ugroženo zdravstveno stanje, ponovo mora na operaciju? (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

23.10.2021

23:03

Pevač Darko Lazić nakon operacije želuca smršao je 88 kilograma, ali se sada pojavio novi problem!

youtube.com/AmiG Show

Darku Laziću ugroženo zdravlje

 

Pevač Darko Lazić operisao je želudac, što je opšte poznata stvar, a taj zahvat pomogao mu je da skine višak kilograma koji je imao poslednjih godina. Laziću je operacija uspešno prošla, on je kilograma uništio, ali se sada pojavio novi zdravstveni problem, kako otkriva izvor za medije, koji će pevača izuzetno poremetiti.

Naime, kako je poznato, Lazić je želudac operisao krajem januara 2020. godine, nakon čega je smršao čak 88 kilograma, ali je izbio novi problem, jer kako se saznalo, njegov organ nije vraćen kako treba na mesto.

youtube.com/AmiG Show

Darko Lazić i Barbara Bobak u emisiji

 

Želudac se podvezuje privremeno i klasično podvezivanje i stavljanje balona posle pola godine mora da se vrati u normalu. U protivnom, javiće se posledice, pa tako i jetra može da bude oštećena. Jedan problem privremeno rešavaš, a drugi praviš. Darko je sada svakako bolestan čovek zbog tih zahvata. Njemu su, koliko znam, savetovali da izvadi balon, ali on neće. Ne možeš da ga uhvatiš. Veliki problem nastaje kad taj balon počne da urasta u zid želuca, pa pacijent mora da se operiše, da se otvara i da se sve to vadi – ističe gastroenterolog, profesor doktor Vojislav Perišić.

Ma, Darko je u svom svetu. Ne možeš da ga uhvatiš ni za glavu ni za rep. I dalje voli da popije s vremena na vreme, jede i masnu, nezdravu hranu, čak i slatkiše tamani. Jedino što je, da kažemo, dobro u celoj priči je što sve to konzumira mnogo manje nego pre, brzo se zasiti, a ne može ni da pije kao pre operacije. Koliko znam, trenutno ne razmišlja ni o kakvoj operaciji, samo uživa sa devojkom Barbarom, i to ga čini srećnim – ispričao je pevačev prijatelj za Svet.

Sličan problem imala je i Darkova koleginica pevačica Indira Aradinović Indi, koja je izvukla jedva živu glavu, ali kako je istakla, za sada je sve u redu i vrlo je zadovoljna rezultatima koji joj je taj medicinski zahvat doneo.

instagram.com/indy_ara_indira

Indira Aradinović Indi nakon operacije

 

Komentari (7)

Loading
Omladino, BEZI!

24.10.2021 11:46

A jel u medjuvremenu uplatio zdravstveno, ili ce i ovo narod pozlatiti?

Ana

24.10.2021 14:56

Iskreno, kako se odnosi sam prema sebi , dobro je uopšte živ. Ozbiljno psihički nestabilan sa adiktivnim tipom ličnosti.

Nadana

24.10.2021 15:20

Ničim zasluženo pišete o ovom "čoveku"Vozi pijan,vara supruge,pravi prekršaje,ne plaća alimentaciju,nema novih pesama......