POPOVIĆ MI JE UNIŠTIO KARIJERU, 100.000 E MI JE PROPALO ZBOG NJEGA: Potresna ispovest pevačice Marije Mare Stojadinović!

Autor:

Zabava

24.10.2021

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stradala sam zbog fotografija u toplesu, zbog kojih je krenuo lov na veštice, tačnije na mene vešticu. Satanizovanje moje ličnosti nije imalo nikakvog smisla jer se posle toga ništa radikalno nije promenilo

Republika

Foto: printscreen

Marija Stojadinović

Nekadašnja pevačica Marija Mara Stojadinović, koja je nestala sa scene kada ju je Saša Popović 2006. izbacio iz "Granda" zbog toga što su u medijima objavljene njene slike u toplesu, u velikoj ispovesti za Srpski telegraf otkriva kako joj je tada uništena karijera. Dane kada je Popović satanizovao njenu ličnost pamti kao najstrašnije u životu jer je zbog toga bila na ivici egzistencije.

Lekari u Americi do sedmog meseca nisu mogli da ustanove da sam trudna. Kad je došlo do prevremenog porođaja, mislila sam da je dete u meni mrtvo

Više od 100.000 evra, koliko je uložila u CD, propalo je, promocija pesama je isto propala, tezgi skoro da više nije bilo. Na sve načine je pokušavala da se iščupa iz haosa koji je nastao, a onda je odlučila da ode u Ameriku, gde i danas živi sa dvogodišnjim sinom Lazarom, kog je dobila u dugogodišnjoj vezi sa Afrikancem.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca Božinovska

Šokčićka, Božinovska, Rivasova i ja u Čečeniji smo jedva izvukle živu glavu!

Stojadinovićka je ispričala da 2007. zajedno s poznatim koleginicama umalo nije platila glavom.

- Nikada neću zaboraviti taj doček Nove godine i kako je sve prošlo. Bila je to ženska turneja. Zajedno sa mnom bile su Goca Božinovska, Vanesa Šokčić i Vesna Rivas. Pevale smo u Čečeniji, Dagestanu i još nekim mestima. U to vreme bilo je dosta napada, ubistava. Sećam se da su za jednim stolom bile samo žene. U jednom momentu upala je grupa momaka koja je izvela sve te žene. Kasnije smo čuli da su bile prebijene jer nisu smele da budu tu i da se zabavljaju. I mi smo dobro prošle. Nismo znale da je situacija tako kritična kada smo došle tamo. Vesna, Goca, Vanesa i ja smo se ludo zabavljale, ali u sobama hotela.

- Niko me ništa nije pitao, sve sam saznala iz medija. Ispalo je da ni ja ne znam ništa o tome. U pitanju su bile toples fotografije, fotografije zbog kojih je krenuo lov na veštice, tačnije na mene vešticu. Pored mene, stradala je i Zlata Petrović, a Indi umalo nije izletela iz "Granda" jer su tada isplivale i neke njene golišave fotke. Kasnije je dokazala da su te fotke bile stare. Moje izbacivanje iz "Granda" imalo bi smisla da se posle toga nešto radikalno promenilo. Svedoci smo šta smo sve mogli da vidimo od javnih ličnosti posle mene. Ja sam bila žrtveno jagnje, ali uzaludno. Nije imalo nikakvog smisla uništavanje moje karijere. Sve je otišlo u suprotnom pravcu, ne u onom u kom je trebalo - priseća se Marija Mara i tvrdi da je tada niko nije obavestio o čemu se tačno radi:

Saša nikad nije pozvao i rekao mi da sam izbačena iz "Granda", sve sam saznala iz medija

- Moram da kažem da Saša nikada nije pozvao i rekao mi da sam izbačena iz "Granda". On me je samo nazvao posle tih golih slika i kao, bez bilo kakve zle krvi, rekao mi da pauziram dok se ne slegne prašina. U prevodu, nisam više bila član "Granda". Pričalo se da sam pobegla iz Srbije posle toga. To nije istina. Ja nisam kriminalac, nisam starleta, ni zločinac da sam morala da bežim iz Srbije. Došla sam kod majke u Ameriku, ona je ovde držala restoran.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Saša Popović

Vraćam se na "mesto zločina"

Marija Mara kaže da su nove pesme u pripremi i da će doći u Srbiju da ih promoviše kada se globalna situacija stabilizuje. Ona dodaje da se vraća na "mesto zločina", te da će novi album možda izdati baš za "Grand produkciju", koja je u međuvremenu promenila vlasničku strukturu.

- U pripremi su moje nove pesme, počela sam da ih snimam pre korone. Odlagala sam put u Srbiju tri puta pre korone. Pesma "Tuđe slađe", koju sam snimila 2006, svuda se i dalje peva, ali treba mi nešto novo. Želim da dođem tu da ispromovišem nove pesme kako treba. Sada pravim "Tuđe slađe 2". Uželela sam se svega, estrade, snimanja, nastupa u Srbiji, kolega. Bože zdravlja, nadam se da će sve ovo proći, da ću moći da putujem. Nastavljam gde sam stala. Možda moj CD bude izdat za "Grand".

Bez obzira na posledice, folkerka kaže da se ni zbog čega ne kaje, ali da je tada postupila malo nepromišljeno:

Nisu ustanovili da sam u drugom stanju, nego su me lečili od nekih, njima poznatih, misterioznih bolesti

- Bila sam mlada, verovala sam lošim ljudima. Nisam imala potrebe da se skidam gola. Meni glasa ne manjka. Ovde ima mnogo naših ljudi, radim i dalje svoj posao. Ovde me ljudi mnogo vole.

Republika

Foto: printscreen

Marija Stojadinović bila u sukobu sa Sašom Popovićem

Razišla sam se s partnerom, nisam htela da živim u Africi

- Moj bivši partner se bavi fudbalom, tako su se naši putevi i razišli. Živeli smo zajedno od 2005. On je iz Afrike, sada je tamo i trenira u jednom klubu. Mi imamo sina od dve godine, koji se zove Lazar. Jedini razlog što nismo više zajedno jeste priroda našeg posla. Moj partner je iz Afrike, ja nisam mogla da odem tamo jer kome bih ja tamo pevala? Nisam mogla da se odlučim za takvu promenu. On viđa svoje dete kad god je u Americi.

Pevačica ekskluzivno za naš list priča i kako je lekari u Americi zamalo nisu ubili jer sedam meseci nisu umeli da otkriju da je trudna. Dok je bila u drugom stanju, doktori su je navodno, eksperimentišući, kljukali raznim lekovima, zbog kojih su mogli da umru i ona i dete.

Kljukali su me lekovima. Ja sam se gojila i rasla. Na kraju se voda popela do pluća i bila sam na ivici života i smrti

- Lekari u Americi neznanjem umalo nisu ubili mene i moju bebu, moga sina Lazara, koji sada ima dve godine. Za ovo ne zna niko i nikada nisam nikome pričala. Bili smo na ivici smrti beba i ja. Oni nisu ustanovili da sam ja u drugom stanju sve do sedmog meseca, nego su me lečili od nekih, njima poznatih, misterioznih bolesti. Pila sam po šaku lekova svaki dan mesecima. Kljukali su me lekovima. Niko nije pretpostavljao da sam trudna. Ja sam se gojila i rasla, bila sve veća i veća. Na kraju se voda popela do pluća i bila sam na ivici života i smrti - tvrdi pevačica u svojoj dramatičnoj ispovesti za Srpski telegraf i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Kokić

Popović je spojio Kokiću, Indi i mene

- Vidim da mlada publika ludi za tim triom. Saša Popović nas je spojio, a on nikada nije imao greške. Nas tri smo tada počinjale karijeru u "Grandu". Tresle smo scenu "Granda". To je bila 2006, a nastup se i dalje gleda. Klinci vrte taj snimak na žurkama. Malo više mi je kao ličnost legla Ana Kokić. Nisam videla ni jednu ni drugu već godinama. Čujem da je Indi operisala želudac i da sada izgleda super. To je zlo današnjice, kada ne možete da se doterate prirodnim putem, već morate da idete na operacije. Sve to izgleda naivno, ali je u pitanju veoma opasna operacija.

- Posle sedam meseci odlučila sam da promenim doktora. Otišla sam kod novog lekara koji mi je odmah rekao da sam u drugom stanju. Ustanovio je da sam trudna sedam meseci s potpuno pogrešnim terapijama i u katastrofalnom zdravstvenom stanju. Od momenta kada sam saznala da sam trudna, plakala sam sedam dana bez prestanka. To je izazvalo prevremeni porođaj. Hitna pomoć nas je odvezla svega sedam dana posle ultrazvuka kojim je ustanovljeno da sam u drugom stanju. U prvoj bolnici su mi rekli da ne mogu da mi pomognu jer su videli da ću se poroditi prevremeno. Prebačena sam u drugu bolnicu, koja je bila specijalizovana za prevremene porođaje. Rodila sam dečaka starog sedam meseci i sedam dana. On je bio u inkubatoru naredna dva meseca. Tada je moj život bio vezan samo za bolnicu. To je ostavilo velike posledice i na moj izgled.

Ona i dalje vodi borbu za zdravlje, a kako kaže, to će zbog greške lekara, morati da radi do kraja života.

- Dok su doktori mene u Americi lečili od nepoznate bolesti, uništili su mi zdravlje. Uništili su mi hormone. Posledica dvogodišnjeg, pogrešnog lečenja, onda je došlo i drugo stanje, pa su i njega poremetili. Posle svih lekova koje sam uzimala, moja kilaža je otišla za 60 kilograma nagore. U mom okruženju su svi mislili da sam se ugojila jer mnogo jedem, a ja sam proživljavala pakao. Kada sam usled te terapije saznala da sam trudna, mislila sam da je dete u meni mrtvo. Imala sam 60 kilograma viška. Uspela sam da skinem 40, ostalo mi je još 20. Svi treba da znaju kako su me lekari u Americi uništili, umalo mi nisu ubili sina i narušili su mi zdravlje do kraja života. O izgledu da ne pričam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Svi licemeri

24.10.2021 15:14

Saša Popović, licemer. Moralisao i uništio devojci karijeru, da bi neko vreme kasnije dozvolio jednoj članici žirija Zvezda Granda da sve vreme šeta skoro gola po podijumu, da trese grudima ispred svih muških članova žirija, kao i da trese zadnjicom ispred nosa jednog od njih koji, svojim animozitetom sada prema Ceci, nedvosmisleno pokazuje da mu, starom liscu, to trešenje baš nedostaje. Ko ne veruje, neka pogleda Zvezde Granda na YouTube, sa žirijem u starom sastavu, i sve će mu biti jasno.