PREŠLE TRNOVIT PUT DO STILA! Pevačice bi najviše volele da ove slike uopšte ne postoje! STRAVA I UŽAS! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stoja je apsolutna pobednica kada su u pitanju modni promašaji poslednjih decenija, odmah za njom ide Seka Aleksić, a ništa manje promašaja nije imala ni Viki Miljković

Republika

Foto: printscreen

Sanja Đorđević, Dara Bubamara, Viki Miljković, Stoja, Seka Aleksić

Naše pevačice najradije bi spalile fotografije koje ih podsećaju na vreme kada su se užasno oblačile i još užasnije češljale i šminkale. One danas dosta vode računa o izgledu i polažu mnogo na odevne predmete u kojima će se pojaviti na javnim mestima. Neke od njih se čak i utrkuju koja će poneti lepši i skuplji odevni komad. Mi smo za vas iskopali najkičastije odevne kombinacije danas velikih zvezda u kojima se verovatno i same teško mogu prepoznati.

Republika

Foto: printscreen

Stoja Novaković
Hodala sa žbunom na glavi u kostimu cirkuske jahačice

Stoja Novaković pravila je možda i najskandaloznije modne promašaje na domaćoj sceni. Ona je pre 20 godina mnogo lutala kroz modne stilove, pa je umela da se upropasti do maksimuma. Ništa manje promašaje nije imala ni kada su šminka i fizura u pitanju. Tako je hodala sa žbunom na glavi, a kostimima koje je nosila podsećala je na cirkusku jahačicu. Tek skoro Stoja je shvatila da treba da bude opuštena i ležerna, odnosno da bude ono što jeste, i od tada ima manje modnih promašaja.

Republika

Foto: printscreen

Seka Aleksića
Od kraljice kiča do modne ikone

Seka Aleksić se, izgleda, na početku karijere ugledala na Stoju Novaković, koja joj je bila uzor, kako po stilu pevanja tako i po kičastom oblačenju. Ona je oduvek volela da nosi uske trikoe uprkos višku kilograma, koji je s vremena na vreme imala, te mnogo nadograđene kose, koja se neretko pružala i do zadnjice. Kada se udala, Seka je promenila život iz korena, a samim tim i stil oblačenja, friziranja i šminkanja. Od razmazane kafanske pevačice napravila je od imena brend i modnu ikonu mladih devojaka.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Viki Miljković
Činilo se da joj nema pomoći

Viki Miljković je do dvehiljaditih bila smerna i umerena u skidanju na sceni, a onda je posle albuma "Mahinalno" počela da oblači zavese i mebl na vitko telo. Pevačica je u to vreme imala dosta zapažen album, ali su njen stajling i frizura bili, u najmanju ruku, kriminalni. Mnogi su se tada pitali da li je Viki ogrnula zavese jer su njene haljine, najblaže rečeno, delovale čudno. Sve na njoj je vrištalo od neukusa i kiča. Ona je s vremenom naučila šta joj najbolje stoji, pa se može reći da danas odiše elegancijom i retko kada omaši odevnu kombinaciju.

Republika

Foto: instagram.com/janavip2011

Jana Todorović
Uvek je imala brdo para, ali ne i dara za oblačenje

Jana Todorović oduvek je važila za jednu od najimućnijih pevačica na estradi, ali slike njenih odevnih kombinacija iz ranijeg perioda uopšte ne svedoče o tome. Naprotiv, često je delovalo kao da se obukla na buvljaku. Iako je znala da ponese i poneki skup odevni predmet, uglavnom je nosila krpe. Njen zaštitni znak bile su čizmice, minići, preduboki dekoltei i štiklice, ali i neuredna kosa. Jana danas to sebi više ne dozvoljava, pa izgleda kao prava dama. Oblači se odlično, autfit uvek upotpuni i nekom markiranom, skupocenom torbom, a kosa je sada uvek besprekorna i mnoge devojke imaju na šta da se ugledaju.

Republika

Foto: printscreen

Dara Bubamara
Nekadašnja kičerica, danas trendseterica

Dara Bubamara izmenjala je tokom karijere razne modne stilove, a umela je da se unakazi do te mere da danas verovatno i sama sebe pita šta joj se desilo. Ona je poznata po tome da voli firmirane krpice, ali nije oduvek tako bilo. Dara je dvehiljaditih imala fazu kada je lutala kroz stilove. Menjala je frizure, mršavila i nosila krpice koje su podsećale na one iz filmova za odrasle. Danas je Dara prava trendseterka i jedna od retkih koja nosi samo originale.

Republika

Foto: instagram.com/danijelavranic

Danijela Vranić
Ostala upamćena po svom horor izdanju

Danijela Vranić uspela je sve da šokira kada se 2010. pojavila na Grandovom festivalu našminkana kao da ju je neko pretukao. Pevačica je imala skroz zamazane očne kapke i to sve u crno. Iako je želela da se istakne i privuče pažnju, uspela je u tome, ali na negativan način. Njena užasna šminka bacila je u senku sve ostale pevačice te 2010, ali ne samo to, bacila je u senku i sjajnu pesmu "Nemoj da me žalite", s kojom je Vranićeva tada nastupala.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Sanja Đorđević
Sanja se grudima laktala sa mladim koleginicama

Sanja Đorđević takođe je lutala kroz stilove, pa je pre 10 i više godina šokirala javnost svojim odevnim kombinacijama. Ona je jedno vreme želela da se takmiči sa novim, mladim pevačicama, misleći da je pravi način za to golotinja i oskudne krpice. Singl "Super žena" promovisala je odevena u nešto što je podsećalo na kostim iz seksi-šopa. Izrez do pupka, a grudi na izvol'te... I danas se priča o ovom skandaloznom stajlingu. Sanja se posle ovog promašaja znatno kultivisala i sredila, pa se sada pojavljuje s ukusom i skupo odevena iako se u velikoj meri povukla iz javnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading